Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Νεκρός ο άνδρας που γάζωσαν με καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο -Αποκλειστικό βίντεο Πηγή: Νεκρός ο άνδρας που γάζωσαν με καλάσνικοφ στο Π. Φάληρο -Αποκλειστικό βίντεο | iefimerida.gr

Ενας τουλάχιστον τραυματίας από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν πριν λίγη ώρα στο Παλαιό Φάληρο στη συμβολή των οδών Αίαντος και Ναϊάδων. 

Τέσσερα άτομα προσέγγισαν έναν άνδρα που βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του και τον πυροβόλησαν με καλάσνικοφ. Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση. 

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι πρόκειται για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμός, καθώς ο τραυματίας δραστηριοποιείται στο χώρο της νύχτας, γνωστός με το παρατσούκλι «Καράφλας» ή «Νταίζη» και το όνομά του είχε εμπλακεί στη δολοφονία Στεφανάκου. 
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι δράστες τον περίμεναν σήμερα το πρωί, του είχαν στήσει ενέδρα και μόλις τον είδαν τον πυροβόλησαν. Ο 45χρονος τραυματίας οπλοφορούσε και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο άνδρας ανταπέδωσε τους πυροβολισμούς.

Στη φωτογραφία που δημοσιεύει το bloko.gr διακρίνεται ένα όπλο αλλά και ένας γεμιστήρας από καλάσνικοφ στο σημείο των πυροβολισμών.
iefimerida
google page rank