Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ - Α.Ο ΠΛΑΓΙΑΣ 1-2


Μμέσα στη Βόνιτσα η Πλαγιά πήρε τους τρεις βαθμούς στο τοπικό ντέρμπυ. Τα γκολ Ζιώγκας Ι. στο 2' το 1-0,...Σταμουλάκης Γ το 1-1 στο 40' και Φερεντίνος Δ. το 1-2 στο 60'
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 3 Νοεμβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Βόνιτσας το παιχνίδι της 8ηςαγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Αμβρακικό και τον Α.Ο Πλαγιάς, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό με τελικό σκορ 1-2.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 1ο μέρος με τον Ζιώγκα μόλις στο 2′, με τον Σταμουλάκη Γ. να φέρνει το ματς στα ίσα στο 40’(1-1), που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Ο Φερεντίνος στο 60’ βρήκε δίχτυα για το τελικό 1-2, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να αντιδράσουν.
Διαιτητής: ΜΠΑΙΛΗΣ Ν.
Βοηθοί: ΤΣΟΓΚΑΣ Α.- ΚΩΤΣΗΣ Θ.
ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας(Γεωργαλής):ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ(85’ ΤΣΩΛΗΣ), ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ(77’ ΝΙΑΦΑΣ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ, ΝΤΑΛΙΑΡΔΑΣ, ΜΠΕΚΙΑΡΗΣ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΝΙΚΟΥ.
Α.Ο Πλαγιάς (Βασιλειάδης): ΚΑΤΑΓΗΣ Π., ΚΟΚΟΛΗΣ Γ., ΒΕΡΥΚΙΟΣ, ΜΑΧΑΛΙΩΤΗΣ, ΚΑΤΑΓΗΣ Ε., ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ, ΦΕΡΕΝΤΙΝΟΣ Δ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Γ., ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗΣ Σ., ΜΩΡΑΙΤΗΣ Β.( 82’ ΠΑΞΙΝΟΣ Ν.), ΦΡΑΓΚΟΛΙΟΣ(32΄ΜΠΟΥΡΔΑΡΑΣ)














ΦΩΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΤΣΗΣ
             ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΑΓΗΣ 
google page rank