Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Έχασε η ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Μοναστηρακίου) απο τον ΠΑΣ Πρέβεζας 0-1

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 17 Νομεβρίου και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου ο αγώνας της 10ηςαγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, ανάμεσα στον ΠΑΣ Θύελλα 2015 και τον ΠΑΣ Πρέβεζα, με τους φιλοξενούμενους να δραπετεύουν με το διπλό με σκορ 0-1 από την Πάλαιρο συνεχίζοντας το αήττητο και έχοντας το απόλυτο 10 νίκες σε 10 αγωνιστικές.

Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι, οι «κιτρινόμαυροι» απείλησαν πρώτοι στο 26’ όταν μετά από φάουλ του Γεωργίου, ο Τριάντος έπιασε την κεφαλιά με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ. Στο 32’ νέα ευκαιρία για την Πρέβεζα με τον Σκαμνέλο να μην πιάνει καλά το πλασέ και τον Στασινό να μπλοκάρει.
Η Θύελλα απείλησε το 35’ με τον Λαγοπάτη να πιάνει ένα ωραίο σουτ και τον Καραπιπέρη να διώχνει νευρικά σε κόρνερ. Η ομάδα του Ξανθόπουλου ανέβηκε τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ψάχνοντας το γκολ και έχασε δυο κλασικές ευκαιρίες με σουτ του Σκαμνέλου στο 39’, ενώ στο 43’ ο Στασινός έδιωξε εντυπωσιακά πλασέ του Μπόμπορη, για το 0-0 του ημιχρόνου.
Το γκολ που έκρινε το ματς ήρθε με το «καλημέρα σας» στο δεύτερο ημίχρονο. Στο 49’ μετά από διαγώνια μπαλιά του Τριάντου αποδέκτης ήταν ο Τσάλας που με ωραία ενέργεια έστρωσε στον Μπόμπορη που πλάσαρε για το 0-1, με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για οφσαιντ.
Το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά παίρνοντας μια άγρια ομορφιά και την Θύελλα να προσπαθεί να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Στο 52’ ο Μήτσης με εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι, ενώ δοκάρι είχε και η Πρέβεζα στο 60’ με κεφαλιά του Δήμα μετά από κόρνερ του Γεωργίου. Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και να βρουν το γκολ, με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή να βρίσκει νικήτρια την Πρέβεζα με 0-1.
Διαιτητής: ΖΙΩΓΑ Α.
Βοηθοί: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ. – ΛΑΖΑΡΗΣ Γ.
ΠΑΣ Θύελλα 2015 (Στασινός): ΣΤΑΣΙΝΟΣ, ΠΑΤΣΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ (83′ ΔΡΙΒΑΚΟΣ), ΚΟΥΤΡΟΥΛΟΣ, ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ, ΜΗΤΣΗΣ, ΖΟΤΑΙ, ΓΟΥΡΟΥΝΑΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΛΑΓΟΠΑΤΗΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ (54′ ΑΡΙΔΑΣ), ΜΠΑΚΟΧΡΗΣΤΟΣ (70′ ΜΠΑΡΛΑΓΙΑΝΝΗΣ).
ΠΑΣ Πρέβεζα (Ξανθόπουλος- Δήμας): ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΗΣ, ΕΛΕΖΙ, ΓΚΙΝΗ, ΔΗΜΑΣ, ΙΑΣΩΝΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΟΣ, ΣΚΑΜΝΕΛΟΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ (70′ ΔΗΜΟΥΛΙΑΣ), ΤΣΑΛΑΣ, ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ (90′ ΚΟΚΚΑΛΗΣ).

























 






google page rank