Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Χαλκίδα: Σάλος με το… ένοχο μυστικό του γαμπρού - Απίστευτες αποκαλύψεις

Αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου της Αθήνας και διευθυντής σε καρδιολογική μονάδα μεγάλου κρατικού νοσοκομείου της Αθήνας είναι ο δίγαμος γιατρός που αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι είχε κάνει πολιτικό γάμο - μαϊμού στη Χαλκίδα.

Μάλιστα, συνάδελφός του καρδιολόγος ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, και ο κουμπάρος στον «μαϊμού» γάμο του.
Η ιστορία με τον… fake πολιτικό γάμο είναι σε γνώση της πανεπιστημιακής κοινότητας και μάλιστα ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δρομολογείται ΕΔΕ σε βάρος του.
Το χρονικό της υπόθεσης
Όπως αποκαλύφθηκε πριν από λίγες ημέρες, ο γιατρός, αναπληρωτής καθηγητής του ΕΚΠΑ, το 2014 είχε κάνει γάμο – «μαϊμού» στη Χαλκίδα.
Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του δημαρχείου - υπάρχουν μάλιστα και φωτογραφίες, στις οποίες απεικονίζεται το ζευγάρι και οι κουμπάροι τους. Πουθενά, όμως, δεν φαίνεται κάποιος άνθρωπος του Δήμου, ούτε φυσικά εκείνος που τέλεσε το γάμο.
Πριν λίγους μήνες, το ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει και η γυναίκα πήγε στη Χαλκίδα, προκειμένου να ζητήσει και να πάρει το διαζευκτήριο από το Δήμο Χαλκιδέων.
Οι υπάλληλοι αναζητώντας στα αρχεία του δήμου την τέλεση του γάμου, διαπίστωσαν ότι δεν είχε τελεστεί ποτέ!
Η γυναίκα «έπεσε από τα σύννεφα» με αυτά που άκουσε και άρχισε να εξηγεί στους υπαλλήλους τι είχε συμβεί. Τους είπε για το γάμο και πως ο «σύζυγός» της έφευγε κάθε Σαββατοκύριακο για την Κρήτη, λέγοντάς της πως είναι μέλος των… μυστικών υπηρεσιών.
Από την έρευνα που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι ο «σύζυγος» ήταν παντρεμένος στην Κρήτη με δύο παιδιά.
Ο Δήμος Χαλκιδέων έχει διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί, ποιος άνοιξε το Δημαρχείο της Χαλκίδας, πώς στήθηκε αυτή η… παράσταση, ποιος πλαστογράφησε τα απαιτούμενα έγγραφα και ποιοι ήταν εκείνοι που έστησαν όλη αυτή την πλάνη, που έκανε μια γυναίκα να πιστέψει ότι είναι παντρεμένη, ενώ στην ουσία δεν ήταν.
www.cnn.gr
google page rank