Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Διπλό τα Παλιάμπελα στους Τσουκαλάδες

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 11 Νοεμβρίου και ώρα 11:00 στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 3ης αγωνιστικής του Α Ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στην Αναγέννηση Τσουκαλάδων και τον ΠΑΣ Παλιάμπελα, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το διπλό.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 3’ με πλασέ του Bushi, με τον Παληογιάννη στο 7’ με σουτ έξω από την περιοχή να διαμορφώνει το 2-0. Στο 22’ ο Λέντι σκόραρε για το 0-3 ενώ το 0-4 έκανε ο Bushi με δεύτερο προσωπικό του τέρμα, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Οι Τσουκαλάδες απάντησαν στο 55’ με γκολ του Σολδάτου ενώ στο 80’ έγινε το 2-4 με αυτογκόλ, που έμελλε να ήταν και το τελικό σκορ του παιχνιδιού.

Διαιτητής: ΣΦΟΝΔΥΛΗ Θ.

Βοηθοί: ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΟΥ Ε. – ΛΑΖΑΡΟΥ Α.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ:ΤΡΟΚΑ, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Ν.(86’ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ), ΤΟΣΚΑ(73’ ΚΑΤΗΦΟΡΗΣ), ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΒΕΡΓΙΝΗΣ(40’ ΧΡΗΣΤΟΣ), ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Π., ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Α-Μ., ΣΟΛΔΑΤΟΣ, ΝΤΙΝΟΣ, ΚΟΨΙΔΑΣ(46’ ΡΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ Φ.), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ.

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ):ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ(46’ ΠΑΝΤΑΖΗΣ), ΣΠΕΡΔΕΑ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ(70’ ΚΑΤΣΕΝΟΣ), ΒΑΡΔΗΣ, ΝΑΚΑΣ(46’ ΔΟΣΗΣ), BUSHI(81’ ΖΙΩΓΑΣ), ΒΕΤΤΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, ΝΤΑΛΑΣ.
gosports.gr
google page rank