Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018

Λαχτάρησε.. αλλά πήρε τη νίκη η Καρυά κόντρα στον Αμβρακικό Βόνιτσας για το πρωτάθλημα Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Σφακιωτών ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ανάμεσα στον Α.Ο Καρυάς και τον Αμβρακικό Βόνιτσας, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη με τελικό σκορ 3-2.


Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 4’ με γκολ του Νταλάρδα , με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 6’ με εύστοχο πέναλτι του Σκέμπη για το 1-1. Στο 40’ ο Καλογερής Σ. με ψιλοκρεμαστό σουτ έστειλε τη μπάλα στο Γ του Καστρινάκη για το 2-1 του ημιχρόνου.

Ο Αμβρακικός ισοφάρισε στο 57’ με δεύτερο προσωπικό γκολ του Νταλάρδα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν τη νίκη στο 90’ με εύστοχο πέναλτι για το τελικό 3-2.
Διαιτητής: ΣΠΥΡΑΚΟΣ Α.
Βοηθοί: ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ Κ. – ΠΑΠΠΑΣ Φ.
Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(Φερεντίνος): ΚΑΤΑΓΗΣ, ΘΕΡΑΠΟΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, ΣΚΕΜΠΗ, ΠΑΠΑΚΥΡΙΑΖΗΣ(55’ ΜΠΕΙΝΑΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ(61’ ΓΟΥΛΑΣ), ΒΛΑΧΟΣ ΑΛ.(73’ ΚΡΗΤΙΚΟΣ), ΚΤΕΝΑΣ, ΚΑΒΒΑΔΑΣ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ, PEREZ MORALES(55’ ΒΛΑΧΟΣ ΣΠ.).
AΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ (Γεωργαλής): ΚΑΣΤΡΙΝΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΟΓΙΩΡΓΟΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ, ΜΑΤΣΙΝΓΚΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ-ΣΑΡΤΖΗΣ, ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΝΤΑΛΑΡΔΑΣ, ΚΑΛΑΤΖΗΣ(27΄ΤΣΩΛΗΣ), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ, ΖΙΩΓΚΑΣ, ΠΟΠΟΤΑΣ.
gosports.gr


google page rank