Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018

Μοιράστηκαν του βαθμούς Παλιάμπελα και Άρης

Διεξήχθη σήμερα Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλιαμπέλων ο αγώνας της 4ηςαγωνιστικής ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΣ Παλιάμπελα και τον φιλοξενούμενο Άρη Πρέβεζας με τις δυο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με τελικό σκορ 1-1.

Στο αγωνιστικό κομμάτι και στο 11΄μια καλή μπαλιά του Bushi, με τον Λάζαρη να την στέλνει έξω χωρίς να απειληθεί η εστία του Άρη Πρέβεζας ενώ στο 12΄παλι ο ΠΑΣ Παλιάμπελα βρέθηκε στο προσκήνιο με χαμένη ευκαιρία του Ντάλα. Ο Άρης Πρέβεζας απάντησε με σουτ του Κατραντζόπουλου στο 15΄αλλα και εκεί το σκορ παρέμεινε στο 0-0. Στο 17΄και 19΄οι δυο ομάδες προσπάθησαν να απειλήσουν με σουτ του Κατσαμπίρη για του γηπεδούχους και με σουτ του Γεωργίου οι φιλοξενούμενοι αλλά και στις δυο περιπτώσεις η μπάλα κατέληξε άουτ. 

Ο Άρης απείλησε στο 21’, με τα Παλιάμπελα να απαντάνε στο 32’ χωρίς όμως αποτέλεσμα με τις δυο ομάδες να οδεύουν προς τα αποδυτήρια για το τέλος του 1ου ημιχρόνου με σκορ 0-0.
Στο δεύτερο ημίχρονο, πρώτη καλή φάση για τον Άρη με σουτ του Γεωργίου στο 51΄, με τα Παλιάμπελα να αγγίζουν το γκολ στο 56’ όταν μετά από σέντρα του Σπερδέα, ο Bushi έπιασε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ. Ο Νάκας στο 58΄ έπιασε ένα καλό σουτ αλλά με τον Μπαλάφα να κρατάει την εστία του Άρη ανέπαφη ενώ στο 62΄ο Καρασαββίδης βρίσκει τα δίχτυα του Καραΐσκου μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας των γηπεδούχων (0-1). Στο 73΄ο Κατσαμπίρης έστειλε την μπάλα στο γάμα της εστίας του Μπαλάφα φέρνοντας το ματς στα ίσα (1-1), όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΣΠΥΡΑΚΟΣ
ΒΟΗΘΟΙ: ΚΑΟΥΡΗΣ – ΝΙΚΟΥ
ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ (ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ): KΑΡΑΙΣΚΟΣ, ΒΑΡΔΗΣ, ΚΟΛΟΒΟΣ, ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΜΠΑΚΟΥΡΗΣ, ΝΑΚΑΣ, ΣΠΕΡΔΕΑ, ΝΤΑΛΑΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ Ν, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ, BUSHI.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΜΑΝΤΖΟΥΤΣΟΣ, ΒΕΤΤΑΣ, ΔΟΣΗΣ, ΛΑΖΑΡΗΣ Ε, ΖΙΑΒΡΑΣ, ΦΕΣΣΑΣ.
ΑΡΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ (ΟΡΦΑΝΟΣ): ΜΠΑΛΑΦΑΣ, ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΜΗΤΣΑΚΟΣ, ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ, ΚΟΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΜΙΧΑΗΛΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗΣ, ΔΑΡΔΑΜΑΝΗΣ, ΚΑΤΡΑΝΤΖΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΝΑΠΛ/ΚΟΙ: ΟΡΦΑΝΟΣ

https://gosports.gr
google page rank