Ετικέτες

Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2018

LIVE η κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα - «Κλαίει» η Βόρεια Ήπειρος - Θρηνεί ο Ελληνισμός

Το Newsbomb.gr στους Βουλιαράτες – Στερνό «αντίο» στον 35χρονο που «πέθανε για την ελληνική σημαία» - «Ράγισαν» και τα βουνά από το μοιρολόι της μάνας - Εκατοντάδες Έλληνες στο χωριό του για να τον αποχαιρετήσουν – Προσαγωγές από την αλβανική αστυνομία στην Κακαβιά
Η Βόρεια Ήπειρος αποχαιρετά το γιο της. Η Ελλάδα θρηνεί ένα δικό της παιδί, ένα παλικάρι που έχασε τη ζωή του για τα πιστεύω του, για τα ιδανικά και τις αξίες του, για αυτή την τιμημένη και αιματοβαμμένη σημαία.
Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο χωριό για το στερνό «αντίο». Εκατοντάδες Έλληνες από κάθε γωνιά της Ελλάδας αποχαιρετούν τον 35χρονο.
Το Newsbomb.gr και ο δημοσιογράφος Κώστας Πλιάκος βρίσκονται στους Βουλιαράτες και σας μεταφέρουν LIVE ΕΙΚΟΝΑ:
Ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός την «άγια μέρα» της 28ης Οκτωβρίου. Ακριβώς όπως οι προγονοί του το 1940. Τον σκότωσαν τα πυρά της αλβανικής αστυνομίας που τον είχε στοχοποιήσει εδώ και αρκετό καιρό, γιατί δήλωνε με πάθος ότι είναι Έλληνας και ότι η ηρωική γη της Βορείου Ηπείρου είναι γη ελληνική.
Από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα στο χωριό του, που τόσο πολύ αγαπούσε, τους Βουλιαράτες, επικρατεί ανείπωτος πόνος και οργή. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως οι απειλές της αλβανικής αστυνομίας κατά του Κωνσταντίνου και της οικογένειάς του θα κατέληγαν στη δολοφονία. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει το μίσος που έχουν βγάλει οι Αλβανοί κατά της ελληνικής μειονότητας. Ορισμένοι, πιο ψύχραιμοι, λένε πως εδώ και χρόνια φωνάζουν για τις πρακτικές της αλβανικής ηγεσίας, που θέλει να εκδιώξει από την περιοχή τους Έλληνες ομογενείς.