Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

Monica Bellucci: Πιο sexy ποτέ στα 53 της χρόνια – Όσα λέει για τους άνδρες της ζωής της [pics]

Η Monica Bellucci είναι μια από τις ωραιότερες γυναίκες του κόσμου. Το διαπεραστικό της βλέμμα και η μεσογειακή της ομορφιά σε καθηλώνουν από την πρώτη στιγμή που θα την παρατηρήσεις, ενώ παράλληλα η καριέρα της πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Πλέον, έχει καταφέρει να εδραιώσει το όνομά της στον κινηματογράφο, αφού αποτελεί μια από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς.


Η γοητευτική Monica φωτογραφήθηκε πιο sexy από ποτέ και έδωσε συνέντευξη στο «Paris Match», όπου μίλησε για όλα. Αρχικά, ανέφερε ότι έχει επιλέξει να μένει στην Γαλλία, χωρίς ωστόσο να είναι Γαλλίδα, αφού η ταυτότητά της είναι Ιταλική. Η Γαλλία είναι μια από τις πιο αγαπημένες της χώρες του κόσμου και αυτός είναι ο λόγος που εκεί βρίσκεται η μόνη της κατοικία.
Η Μonica μας έχει απασχολήσει αρκετά με τους δύο γάμους της και τα δύο διαζύγια, όμως αυτή την περίοδο είναι και πάλι ερωτευμένη. Ο έρωτας την έχει ανανεώσει και μολονότι ο σύντροφός της έχει διαφορετική επαγγελματική ασχολία και ταξιδεύει συχνά, εκείνη περνάει υπέροχα μαζί του. Όσον αφορά το κεφάλαιο γάμος, η sexy ηθοποιός, μέσα από την συνέντευξη της, ευχαρίστησε δημόσια τους δύο άντρες της ζωής της για όλα αυτά που την δίδαξαν και όλα όσα ανακάλυψε για τον εαυτό της.
Μπορεί να είναι μια μοιραία γυναίκα και οι άντρες να υποκλίνονται στη θέα της, όμως απόλυτη προτεραιότητα της Monicca αποτελούν τα παιδιά της. Η ίδια μάλιστα αποκαλύπτει πως δεν είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου αλλά τα παιδιά της και οι καλεσμένοι της δεν έχουν πεινάσει ποτέ. Η Monicca λατρεύει να μαγειρεύει μακαρονάδες και τιραμισού.

www.tlife.gr
google page rank