Ετικέτες

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Οταν η Βικτώρια Καρύδα μιλούσε για τον σύζυγό της και τον γάμο τους στο My Style Rocks [βίντεο]

Δεν ήταν λίγες οι φορές που η Βικτώρια Καρύδα είχε αναφερθεί στον σύζυγό της, τον Ελληνοαυστραλό Γιάννη Μακρή που δολοφονήθηκε χτες εν ψυχρώ στην Βούλα.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο και παίκτρια του My Style Rocks είχε περιγράψει το γάμο της με τον Γιάννη Μακρή που έγινε στην Μύκονο το 2016.
Εχοντας ντυθεί, λοιπόν, νύφη στο πλατό του My Style Rocks, η Βικτώρια Καρύδα είχε αναφέρει πως την ημέρα του γάμου της είχε κάνει δώρο στον άνδρα της και δολοφονηθέντα ένα τραγούδι, το οποίο και ερμήνευσε για εκείνον.
«Θα σας πω την ιστορία μου. Αυτό το τραγούδι είχα κάνει επίδειξη στα Madwalk και το τραγούδησε ο Μαρτάκης και στον άνδρα μου άρεσε πάρα πολύ. Και σκεφτόμουνα επειδή του άρεσε πάρα πολύ σκέφτηκα τελευταία στιγμή επειδή δεν ήξερα τι δώρο να του κάνω για το γάμο μας να του το τραγουδήσω. Και το κάναμε πολύ γρήγορα, δεν μπορούσα να βρω τον κατάλληλο άνθρωπο και μέσα σε 40 λεπτά το γράψαμε και το παρουσίασα στο γάμο», είχε αναφέρει πριν από περίπου 15 μέρες η ξανθιά καλλονή.
Σε ερώτηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, το μοντέλο είχε αποκαλύψει ακόμη πως το νυφικό που φόρεσε στο πλατό του ριάλιτι ήταν και αυτό που είχε φορέσει στον γάμο τους στην Μύκονο.
Μάλιστα είχε προσθέσει πως στην Μύκονο έγινε ο θρησκευτικός τους γάμος, ενώ ο πολιτικός είχε γίνει πριν αρκετά χρόνια.
Πάντως αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που η Βικτώρια Καρύδα είχε μιλήσει για τον σύζυγό της στο ριάλιτι.
Το μοντέλο συχνά ανέφερε πως ο άνδρας της σχολίαζε τις εμφανίσεις της για το My Style Rocks και παρ΄όλο που πολλές φορές είχαν αντίθετη άποψη για τα ρούχα, εκείνη άκουγε μέχρι ενός σημείου την γνώμη του.
Το ζευγάρι έχει αποκτήσει δύο παιδιά και είχε εκφράσει δημοσίως την επιθυμία του να αποκτήσει και τρίτο. Ο πολυτελής γάμος του έγινε στο νησί των ανέμων το 2016.
iefimerida.gr