Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Ο Κατσαράς Θεόδωρος Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Βόνιτσας Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με τον συνδυασμό "Συμφωνία Ελπίδας "του Δημήτρη

Σε αυτές τις εκλογές ήρθε η ώρα ο καθένας από εμάς να πάρει μια πολύ σημαντική και ξεκάθαρη απόφαση για το αύριο του τόπου που ζούμε εμείς και τα παιδιά μας. Έχουμε την τύχη να ζούμε σε έναν μικρό ''παράδεισο'' με τεράστιες προοπτικές ανάπτυξης όπως ο τομέας του τουρισμού που δυστυχώς έχασε πολλές ευκαιρίες στο παρελθόν εξαιτίας μικροπολιτικών συμφερόντων. 
Τις συνέπειες τις βιώνουμε όλοι εμείς που ζούμε σε αυτό το δήμο. Εγκατάλειψη, καμία προοπτική για τη νεολαία μας, πολιτιστική υποβάθμιση, απαράδεκτοι χώροι άθλησης και δημιουργικής απασχόλησης του ελεύθερου χρόνου των νέων μας. Είναι καιρός εμείς οι νέοι άνθρωποι όλοι μαζί σαν μια νέα ομάδα να δημιουργήσουμε μια νέα πραγματικότητα για μας και για το μέλλον των παιδιών μας. 
Ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Μασουρας Δ. ένας άξιος επιστήμονας με ήθος, σοβαρότητα και αξιοπρέπεια, μου έδωσε την δυνατότητα να ενταχτώ στο ψηφοδέλτιο του, "Συμφωνία-Ελπίδας" ως υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος του τοπικού διαμερίσματος ΒΟΝΙΤΣΑΣ. Ζητώ από εσάς την ψήφο σας και σας υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών όλων των κατοίκων της ΒΟΝΙΤΣΑΣ για ένα καλύτερο αύριο με(ανθρώπινο σεβασμό ,συνείδηση και αλληλεγγύη). Με τιμή και εκτίμηση, Κατσαράς Θεόδωρος Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Δήμου-Ακτίου Βόνιτσας.

Λίγα λόγια για τον Θεόδωρο:
Ο Κατσαράς Θεόδωρος είναι 48 ετών. Είναι παντρεμένος με την Σοφία Ζήκα και έχουν αποκτήσει 2 παιδιά. Τον Γιώργο 18 ετών και την Λυδία 17 ετών. Εργάζεται στην πολεμική αεροπορία με ειδικότητα διασώστης πυροσβέστης αεροσκαφών.
Είναι ενεργός ως β γραμματέας στο σωματείο Ίκαρος της πολεμικής αεροπορίας που εδρεύει στην Αθήνα.
 Στις εκλογές του 2014 εκλέχτηκε 1ος σε ψήφους για την κοινότητα Βόνιτσας με τον συνδυασμό Ανοικτός Δήμος.


google page rank