Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

“PALEROS RESORT" μια ξενοδοχειακή μονάδα που εκτοξεύει την Πάλαιρο στην κορυφή

To Paleros Garden Village Resort είναι ένα ολοκαίνουριο, φανταστικό παραθαλάσσιο θέρετρο το οποίο έχει ανακαινιστεί πλήρως ενώ οι εργασίες του τελείωσαν τον Μάιο 2019.

Το Paleros Garden Village Resort βρίσκεται στην Πάλαιρο Ακτίου-Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας, απέχει μόνο 10 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Λιμάνι της Παλαίρου, 10,7 χλμ. από την Αρχαία Πόλη της Παλαίρου και μόλις 17,2 χλμ. από το Κάστρο Πλαγιάς.
Διαθέτει 152 κλίνες, έχει πισίνα και γήπεδα τένις, άμεση πρόσβαση στην καταγάλανη θάλασσα του Ιονίου και έρχεται να συμπληρώσει μια περιοχή που κατατάσσεται πρώτη στην Αιτωλ/νία σε κλίνες.
Στα δωμάτια και τις σουίτες του προσφέρονται όλες οι σύγχρονες ανέσεις και παροχές, όπως τηλεόραση με δορυφορικά κανάλια, προϊόντα προσωπικής περιποίησης και πιστολάκι μαλλιών, ψυγείο και μπαλκόνι με θέα σε χώρους πρασίνου ή και στην θάλασσα. 
Το 2016 ο Δήμος Ακτίου - Βόνιτσας με Δήμαρχο τον Γιώργο Αποστολάκη, τον Αντιδήμαρχο ενότητας Παλαίρου τον αείμνηστο Νίκο Τσακάλη και πρόεδρο τον Δημήτριο Στάχτιαρη και την συμπαράσταση όλων, κατάφεραν να αποτρέψουν τα σχέδια για δημιουργία hot spot υπόδειξης φιλοξενίας μεταναστών στον χώρο του συγκεκριμένου ξενοδοχείου με τα αντίστοιχα καταστρεπτικά αποτελέσματα, και έτσι σήμερα απολαμβάνουμε όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την πανέμορφη περιοχή την τουριστική αναβάθμιση της Παλαίρου, της Πογωνιάς και του Δήμου μας γενικότερα. 
Είμαστε υπερήφανοι να διαπιστώνουμε ότι η ευρύτερη περιοχή Παλαίρου -Πογωνιάς αποτελεί πλέον την ναυαρχίδα του τουρισμού για τους Έλληνες και δυτικοευρωπαίους τουρίστες στην Αιτωλ/νία και όχι μόνο.
Το Paleros Beach Resort διαθέτει τις ιδανικότερες συνθήκες για θαλάσσια σπορ. Το συχνά ανοιχτό αεράκι και τα ήρεμα νερά του κόλπου το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για θαλάσσια σκι και wakeboarding και αν αγαπάτε την έντονη άσκηση , μπορείτε να κλείσετε πακέτα waterski και wakeboard. Όσο για άλλα θαλάσσια σπορ, η Πάλαιρος διαθέτει μια σειρά από πλοιάρια και windsurfs, τα οποία όλοι οι επισκέπτες του Mark Warner μπορούν να χρησιμοποιούν όσο συχνά θέλουν.
Μην ξεχνάμε πως ο πρώην Δήμος Παλαίρου φαίνεται να απορροφά το σύνολο των αφίξεων του Αεροδρομίου Ακτίου που χωροταξικά ανήκει στο Δήμο μας, έστω κι αν αυτό δεν αναγράφεται κάπου επίσημα.
Η συνεισφορά του ξενοδοχείου στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής είναι εμφανής από το φετινό Καλοκαίρι και δημιούργησε πάνω από 100 νέες θέσεις εργασίας με αναφορά κυρίως σε κατοίκους της περιοχής.
Καλό είναι βέβαια να ληφθεί κάποια μέριμνα για την διέλευση των επισκεπτών που διαμένουν στο Ξενοδοχείο και διασχίζουν το δρόμο κάθετα προς την θάλασσα, γιατί είναι ένας δρόμος που παρουσιάζει αυξημένη κίνηση από αυτοκίνητα που κατευθύνονται στις υπόλοιπες παραλίες όπως στο Ποταμάκι, της Πογωνιάς, το Βαθυαβάλι και όλη αυτή η κίνηση εγκυμονεί κινδύνους. 
Προσοχή λοιπόν ας γίνει κάποια σηματοδότηση και ας ελαττώσουν ταχύτητα οι διερχόμενοι με τα αυτοκίνητα, αλλιώς πρέπει να ληφθούν πιο αυστηρά μέτρα για την ασφάλεια των ανθρώπων.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ 
           











ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank