Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Τρίκαλα: Τρία παιδιά τραυματίστηκαν στον Μύλο των Ξωτικών


Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων χωρίς να διατρέχουν κάποιο κίνδυνο – Τις παραμονές Χριστουγέννων το συμβάν, στο λούνα παρκ του θεματικού πάρκου
Ατύχημα σημειώθηκε την Παραμονή των Χριστουγέννων στο λούνα πάρκ του Μύλου των Ξωτικών στα Τρίκαλα, όταν τρία παιδάκια που διασκέδαζαν στο τρενάκι -υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες- τραυματίστηκαν.
Μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Τρικάλων αλλά ευτυχώς δεν διατρέχουν κάποιο κίνδυνο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως από την Αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία και διενεργούνται έρευνες για τα αίτια και τις συνθήκες του ατυχήματος.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του cyclades24.gr, παιχνίδι τρενάκι εκτροχιάστηκε με αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός στο Μύλο των Ξωτικών.

Συγκεκριμένα, λίγα δευτερόλεπτα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι των τριών παιδιών, συγκρούστηκε με τρενάκι το οποίο βρισκόταν σταματημένο στο κοντά στο τέλος της διαδρομής που Πιθανότατα οφείλεται σε λάθος χειρισμό του υπευθύνου που ήταν στην αρμοδιότητα του το συγκεκριμένο παιχνίδι.


Άμεσα στο σημείο έφτασαν αρκετά άτομα να απεγκλωβίσουν τα παιδιά και να αποσοβήσουν τα χειρότερα. Όπως ήταν λογικό, στο σημείο επικράτησε ένα πανικός με τα παιδιά να ουρλιάζουν και να κλαίνε. Μάλιστα ένα παιδί έπαθε κρίση πανικού μετά το ατύχημα.

Πηγή: tv10.gr-protothema.gr
google page rank