Πέμπτη 6 Αυγούστου 2020

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου μουσική βραδιά στο Θύρρειο του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Με μεγάλη επιτυχία εξελίσσονται οι Καλοκαιρινές Πολιτιστικές Διαδρομές του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Πέρα από το πολιτιστικό κομμάτι σημαντικό είναι ότι θεατές και καλλιτέχνες τηρούν τα μέτρα ασφαλείας για την προστασία όλων μας από την εξάπλωση του Sars-COVID-19.
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου μια ξεχωριστής μουσική βραδιά θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Θυρρειου του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας .
Η Ειρήνη Λώλου μαζί με τον Ανδρέα Σελιμά σε συνεργασία με τον μαέστρο Βασίλη Κονίδα και το Κώστα Χατζάρα στο μπουζούκι θα παρουσιάσουν ένα συναυλιακό ξεχωριστό πρόγραμμα. 
Η μουσική βραδιά θα ξεκινήσει στις 21:30 μμ
Στην πλατεία του Θυρρείου δεν θα στηθούν καθίσματα λόγο μέτρων προστασία όλων μας από την εξάπλωση του Sars-COVID-19. Οι θεατές μπορούν να παρακολουθήσουν την συναυλία από τις καφετέριες και τα εστιατόρια της πλατείας.
Στόχος της συναυλίας είναι να ενισχύσει και να τονώσει την τοπική εστίαση και να μπορεί ο κόσμος με ασφάλεια να παρακολουθήσει μια όμορφη μουσική συναυλιακή βραδιά .
Πρέπει όλοι όμως να συμμορφωθούμε με τις νέες καταστάσεις και να προσαρμόσουμε την διασκέδαση μας και τις πολιτιστικές δράσεις σύμφωνα με τις οδηγίες για την αποφυγή της εξάπλωσης του ιού .
Υπό την αιγίδα του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και της Περιφέρειας Δυτικής Ελλαδας

Εκ του Προέδρου του Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Ο Πρόεδρος

Παντελής Αποστολάκης



google page rank