Σάββατο 1 Αυγούστου 2020

ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ: ΥΠΕΎΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ: ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΑΛΗΣ ΚΩΣΤΑΣ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΗΜΟΤΩΝ

Μετα από 3 συνεχόμενες προσκλησεις για το ΔΣ του ΦΟΔΣΑ 3 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ο δήμαρχος Γιώργος Αποστολάκης και κατ’ εντολή του ο αντιδήμαρχος Τσακαλης Κωστας, επέλεξαν να κρυφτούν και να μη πάρουν θέση στο θέμα μεταφοράς νέας ποσότητας απορριμμάτων του δήμου Λευκάδος μετα από αρνητική εισήγηση του πρόεδρου του ΦΟΔΣΑ Κασολα Θαναση για την μεταφορά νέας ποσότητας ΑΣΑ Λευκάδος λογω δικαστικής εμπλοκής της Μοπακ Λευκάδος για τη κατασκευή του εργοστάσιου και την μη τήρηση του βασικού συμβατικού όρου της από 16-8-2017 προγραμματικής σύμβασης που εγκρίθηκε μόνο με ψήφους της παράταξης του δημαρχου Γιωργου Αποστολακη.

Καταγγέλλουμε στους δημότες τα πολιτικα παιχνίδια σκοπιμότητας του δήμαρχου Ακτιου Βόνιτσας που ενεργεί ως εντολοδόχος του δήμαρχου Λευκάδας (που ηθελε δια της πλαγιας να παραστει στη συνεδριαση του ΔΣ του φορεα λες και ηταν μελος του) και φέρνει τζάμπα με την ιδία τιμή που πληρώνουν οι δημότες του δήμου Ακτίου Βόνιτσας τα σκουπίδια της Λευκάδας όπως είχε πει και ο δήμαρχος Λευκάδος σε συνέντευξη του……

Και μάλιστα να μεταφέρει χωρίς σύμβαση απορρίμματα στο Χυτα Παλαιρου.
Ας ενημερώσουν ευθέως τους δημότες αν θέλουν τα σκουπίδια της Λευκάδος μετά της νέες εξελίξεις και να σταματήσουν να κρύβονται ο δήμαρχος κ. Γιώργος Αποστολάκης και ο αντιδήμαρχος κ Τσακαλης Κωστας.
Άλλωστε ας μη ξεχνάμε τι είχε πει σε παλιότερη συνεδρίαση του ΔΣ Ακτίου Βόνιτσας ο κ δήμαρχος ότι οι δημότες Ακτίου Βόνιτσας και Λευκάδας είμαστε ίδιοι….
Όχι κυριε δήμαρχε δουλοπάροικοι της Λευκάδας ούτε ήμασταν ούτε πρόκειται να γινουμε, παρα τις αντιθετες προθεσεις σας.
Οι δημότες από σήμερα θα γνωρίζουν ποιοι έφεραν τα σκουπίδια και μάλιστα τζάμπα για να μη στενοχωρήσουν τους κολλητούς τους από το δήμο Λευκάδας και έχουν ονοματεπώνυμο : Γιωργος Αποστολακης και Τσακαλης Κωστας.
Διαταγές από τον δήμαρχο Λευκάδας εγώ και η δημοτική ομάδα δεν δεχόμαστε , αυτοί που δέχονται ας απολογηθούν στους δημοτες τους παραδίδουμε στην κρίση σας….



ΚΑΣΟΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ
ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ <ΚΥΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ>
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΦΟΔΣΑ 3 ΔΕΝ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ



google page rank