Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Αυλαία ρίχνει απόψε το ιστορικό Jackson café Club στην Αμφιλοχία

Ένα από τα σημαντικότερα και αυθεντικότερα club, ρίχνει απόψε αυλαία. Κλείνει ένα από τα μεγαλύτερα κεφάλαια της σύγχρονης ιστορίας στη διασκέδαση της Αμφιλοχίας.

Περήφανα όπως ξεκίνησε πριν 20 χρόνια με τον ίδιο τρόπο αποχαιρετά και απόψε το κοινό του. Τη στιγμή που όλοι οι επαγγελματίες ποντάρουν στον Αύγουστο για την επιβίωση των επιχειρήσεών τους, η διεύθυνση του Jackson αποχαιρετά με την καλύτερη διάθεση.
Για όσους το έζησαν, το Jackson club, γνωρίζουν ότι ήταν η πραγματική έννοια της διασκέδασης, στο χώρο του παρέλασαν σημαντικά ονόματα της show biz και όχι μόνο.
Η πορεία του στο χρόνο χαρακτηρίστηκε από απόλυτη επιτυχία, γιατί ο Γιώργος και ο Κώστας δεν έκαναν εκπτώσεις ακόμη και στα χρόνια της βαθειάς κρίσης. Ούτε στον ήχο, ούτε στα φώτα, ούτε στους guest, αλλά ούτε και στους πελάτες στη διαχρονική πορεία των 20 χρόνων παρουσίας τους.
«Όλα τα όμορφα κάνουν τον κύκλο τους και ο δικός μας ήταν ανέλπιστα μεγάλος»!
Κάπως σήμερα το πρωί έτσι αποχαιρέτησε απροσδόκητα το κοινό του το θρυλικό jackson, με μια λιτή αλλά συγκινητική ανάρτηση στο Facebook.
Διαβάστε την ανάρτηση:
Όλα τα όμορφα κάνουν τον κύκλο τους και ο δικός μας ήταν ανέλπιστα μεγάλος! Έπειτα από 20 χρόνια κατεβάζουμε αυλαία αύριο Παρασκευή! Εδώ στο Jackson που μεγαλώσαμε μαζί, που φλερτάραμε μαζί, που χορέψαμε μαζί θα κρατήσουμε τις πιο όμορφες αναμνήσεις.
Σας ευχαριστούμε που μέχρι το τέλος ήσασταν δίπλα μας, που αγκαλιάζατε τα καλά μας και που λοξοκοιτούσατε στα «στραβά» μας και που στις δύσκολες προσωπικές μας στιγμές σταθήκατε διακριτικά δίπλα μας.
Ευχαριστούμε την ιδιοκτησία, τη γειτονιά για την ανοχή της και το μεγαλύτερο ευχαριστώ πάει στους ανθρώπους που είχαμε στο πλάι μας τόσα χρόνια και που πάντα λειτουργούσαν ομαδικά!
Και επειδή το μελό δεν μας πάει, αύριο σας περιμένουμε από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ να σας κεράσουμε το καφεδάκι και το ποτάκι σας και να αποχαιρετίσουμε με χαμόγελα!
Εις το επανιδείν
Γ. & Κ.
Είναι αλήθεια, πως οι καιροί έχουν δυσκολέψει πολύ για τα καταστήματα. Τα αυστηρά και παράλληλα αμφιβόλου αποτελέσματος μέτρα που ανακοινώνονται καθημερινά για την προστασία υποτίθεται του κοινού από τον κορονοϊό, στο τέλος θα είναι αυτά που θα εξοντώσουν τους επιχειρηματίες.
google page rank