Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2021

Επιτέλους ένας άνθρωπος από την Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας η Αγγελική Ρουση Ντζιμάνη πήρε θέση για το Κέντρο Υγείας Κατούνας

Να επιτέλους και ένας άνθρωπος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας που ενδιαφέρεται για το σοβαρό πρόβλημα του Κέντρου Υγείας Κατούνας.
Η Αγγελική Ρούση Ντζιμάνη τοποθετήθηκε στο Περιφερειακό Συμβούλιο για τις δομές υγείας του Νομού μας και έδωσε έμφαση στα ανύπαρκτα Κέντρα Υγείας στην Κατούνα και Χαλκιόπουλου Αιτωλοακαρνανίας.
Δείτε το βίντεο και την τοποθέτηση της στο Περιφερειακό Συμβούλιο. 
                   

Η Περιφερ. Σύμβουλος της Δυτικής Ελλάδας (Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας) κ. Αγγελική Ρούση-Ντζιμάνη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον Antenna Star 103.5.
Video η συνέντευξή της στον Antenna Star :
               

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Μεδεώνος και κατ΄επέκταση του Ξηρομέρου είναι η δυσλειτουργία του "κέντρου Υγείας" Κατούνας με ότι αυτό συνεπάγεται για την καθημερινότητα των πολιτών.
Είναι γνωστό πια σε όλους ότι οι εφημερίες έχουν καταργηθεί εντελώς και το Κ.Υ. έχει γίνει ένα απλό περιφερειακό ιατρείο το οποίο το μεσημέρι κλείνει, ενώ τα Σαββατοκύριακα παραμένει ερμητικά κλειστό.
Στην κυριολεξία δεν έχει κανείς το δικαίωμα να αρρωστήσει τα απογεύματα και τα βράδια, όπως και τα Σαββατοκύριακα και δυστυχώς οι αιφνίδιοι θάνατοι συγχωριανών και συνδημοτών το επιβεβαίωσαν με τον χειρότερο τρόπο όμως δεν φαίνεται να συγκίνησαν κανέναν από την πολιτική Ηγεσία του τόπου μας.
google page rank