Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης γίνεται δολοφόνος – O θάνατος που θα συγκλονίσει την Λενιώ

Είσαι έτοιμος να μάθεις ακόμα ένα δυνατό spoiler για την πετυχημένη σειρά;
Σύμφωνα με το Tv o’clock, ο Μάνος Βόσκαρης έρχεται αντιμέτωπος με τον άντρα μιας κακοποιημένης γυναίκας και συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο. Έτσι, παίρνει την Σοφούλα και καταφεύγουν σε νέο σπίτι. Κι ενώ εκείνη του δείχνει τυφλή εμπιστοσύνη και τακτοποιεί τα πράγματά τους, εκείνος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του για να κερδίσει τη δίκη.
Μια είδηση θα σοκάρει την Ελένη και ίσως να βάλει φρένο στα σχέδιά της. Μία από τις γυναίκες που είναι μάρτυρας στη δίκη του Βόσκαρη, η Μαρία Μαδούρου, εντοπίζεται δολοφονημένη. Η είδηση του θανάτου της συγκλονίζει την Ελένη. Η Μαρία, ύστερα από πιέσεις της Ελένης δέχτηκε να καταθέσει εναντίον του πρώην διευθυντή των φυλακών και τώρα είναι νεκρή, αφήνοντας ορφανά τα παιδιά της.
Η Ελένη καταρρέει, ενώ η Σοφούλα βλέπει για πρώτη φορά ένα διαφορετικό πρόσωπο του άντρα της, δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη από κάποιον που προσπαθεί να την πείσει να τον ακολουθήσει. Από την άλλη, η Ελένη είναι τρομοκρατημένη, καθώς ο Βόσκαρης της απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα, αλλά και γιατί πια μειώθηκαν οι πιθανότητες να τον κλείσει στη φυλακή.
Πηγή: gossip-tv.gr

 

google page rank