Πέμπτη 25 Μαρτίου 2021

Διασπαρμένα σε πολλές περιοχές της Αιτωλοακαρνανίας τα 30 κρούσματα, πολλά στον δήμο Ακτίου-Βόνιτσας

Στον κλοιό της πανδημίας παραμένει η χώρα και εξαίρεση δεν αποτελεί η Αιτωλοακαρνανία καθώς στο Νομό κατανεμήθηκαν σήμερα τα 30 από τα 3062 κρούσματα, σύμφωνα με τις ανακοινώσεις του ΕΟΔΥ.
Σύμφωνα εξάλλου με τις νεότερες πληροφορίες αυτά εντοπίζονται τα εννέα σε Αγρίνιο, τα οκτώ στην περιοχή της Βόνιτσας, από δύο σε Ναύπακτο, Νεοχώρι και Αστακό και από ένα σε Μεσολόγγι, Αμφιλοχία, Πάλαιρο. Παραβόλα. Αιτωλικό, Καινούριο και Φυτείες.
Αξιοσημείωτος βέβαια είναι ο αριθμός που κατανέμει ο ΕΟΔΥ στη Βόνιτσα ωστόσο από το πρωί έχει γίνει γνωστό πως τα περισσότερα από αυτά τα κρούσματα εντοπίζονται στην Πλαγιά και επιβεβαιώθηκαν στους τελευταίους δειγματοληπτικούς ελέγχους που διενεργήθηκαν στην περιοχή.
«Η κατάσταση μπορεί να χαρακτηριστεί δύσκολη, αφού τα κρούσματα είναι αρκετά και το ιικό φορτίο πολύ υψηλό. Αν η μεταδοτικότητα δεν προσεχθεί και σταματήσει τώρα, μπορεί να φέρει την κοινότητα Πλαγιάς ένα βήμα πριν από αυστηρά μέτρα αποκλεισμού. Χρειάζεται ψυχραιμία και μια κοινή προσπάθεια», ανέφερε η δημοτική αρχή Ακτίου-Βόνιτσας σε ανακοίνωση της.Φωτογραφία απο τη διαδικασία των rapid tests στην Πλαγιά Ακτίου-Βόνιτσας

https://www.agrinionews.gr/
google page rank