Κυριακή 14 Μαρτίου 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα του πνευματικoού κέντρου Ι.Ν.Αγ. Σπυρίδωνος Βόνιτσας

 
Ευχαριστήριο μήνυμα

Μια γέφυρα αγάπης στήθηκε χθες το μεσημέρι (Παρασκεύη 12/03) στο ύψος της υποθαλάσσιας σήραγγας του Ακτίου, όπου παραδόθηκαν τα είδη ρουχισμού που μαζεύτηκαν όλη την εβδομάδα στο πνευματικό κέντρο του Ι.Ν.Αγ. Σπυρίδωνος, με προορισμό την μονή της Παναγίας Ντουραχάνη στα Ιωάννινα.
Η μονή διατηρεί εδώ και πολλά χρόνια οικοτροφείο-καταφύγιο για εγκαταλελειμμένα παιδιά, όπου εκεί τους παρέχεται φαγητό, ύπνος, εκπαίδευση αλλά κυρίως στοργή και αγάπη.
Ο πατέρας Αθανάσιος, ηγούμενος της μονής, γνωστός για το φιλανθρωπικό και κοινωνικό του έργο στην περιοχή των Ιωαννίνων είναι ο ακούραστος πατέρας, που με ανοιχτά τα χέρια και την καρδιά, δεν σταμάτησε όλα αυτά τα χρόνια να βρίσκεται κοντά στον συνάνθρωπο και να προφέρει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας του δήμου Ακτίου-Βόνιτσας, καθώς και των περιχώρων, που όλες αυτές τις μέρες έδειξαν την αγάπη τους προς τα παιδιά, προσφέροντας ο καθένας ό, τι επιθυμούσε.
Με τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών σε είδη εσωρούχων.
Θερμές ευχαριστίες και στα κορίτσια των ΕΛ.ΤΑ. του υποκ/τος Βόνιτσας για την προτροπή και τη βοήθεια να πραγματοποιηθεί το παραπάνω φιλανθρωπικό έργο.
Σ΄ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, που διανύουμε παγκόσμια αλλά και σαν χώρα, πρέπει όλοι μας να συνειδητοποιήσουμε, ότι μόνο μέσω της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο θα βγούμε απ ΄ αυτήν την κρίση που περνάμε αλώβητοι σε όλα τα επίπεδα.









google page rank