Πέμπτη 15 Απριλίου 2021

Κορωνοϊός: η κατανομή κρουσμάτων στην Αιτωλοακαρνανία. Τρία Μύτικας, από δύο σε Μεσολόγγι, Κατούνα, Ναύπακτο και Νεοχώρι και από ένα σε Αγρίνιο, Αντίρριο, Πάλαιρο και Αστακό



Τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου του κορωνοϊού που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες είναι 3.833, εκ των οποίων 15 κατανεμήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία.
Ανακοινώθηκε δυστυχώς και ρεκόρ νεκρών με 104 θύματα και 819 διασωληνωμένους στη χώρα.
Nα σημειωθεί ότι διενεργήθηκαν το 24ωρο αυτό 64.998 τεστ (PCR 20.814, RAPID 44.184) και η θετικοτητά τους ήταν στο 5,9%.
Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, τα 15 κρούσματα της Αιτωλοακαρνανίας κατανέμονται ως εξής: τρία στον Μύτικα, από δύο σε Μεσολόγγι, Κατούνα, Ναύπακτο και Νεοχώρι και από ένα σε Αγρίνιο, Αντίρριο, Πάλαιρο και Αστακό.
Ενθαρρυντική βέβαια είναι η εικόνα στο Αγρίνιο καθώς τις τελευταίες ημέρες ο ημερήσιος αριθμός κρουσμάτων είναι σε γενικές γραμμές χαμηλός. Στην Αμφιλοχία που πρώτη μπήκε στο «βαθύ κόκκινο» τις τελευταίες ημέρες έχουν επίσης μηδενιστεί οι μολύνσεις ενώ στον αντίποδα προβληματίζει πλέον η διασπορά σε περιοχές του Ξηρομέρου.
https://www.agrinionews.gr/

 

google page rank