Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Εκδίδονται για 5 ευρώ

Aνεξέλεγκτες διαστάσεις λαμβάνει στο Αγρίνιο το φαινόμενο της απόλυτης παρακμής: Ακόμη και παιδιά Ρομά προσφέρουν «υπηρεσίες» σε ηλικιωμένους -και όχι μόνο- με αντάλλαγμα …χαρτζιλίκι.
Οι σχετικές αναφορές στο agrinioreport.com έχουν πληθύνει. Και η αλήθεια είναι πως όλοι γνωρίζουν. Το φαινόμενο, άλλωστε, δεν είναι καινούργιο. Φαίνεται, όμως, ότι το τελευταίο διάστημα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις…
Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών, που είναι ευθύνη της αστυνομίας να διερευνήσει, νεαρές τσιγγάνες, ακόμη και ανήλικες, προσφέρουν «υπηρεσίες» σε ηλικιωμένους, κατά κανόνα, κυρίους… έναντι μικρής αμοιβής.
Στο ασανσέρ πολυκατοικίας, σε στενά και σκοτεινά δρομάκια, στο αυτοκίνητο… «Δουλειά» 5 λεπτών, για το χαρτζιλίκι! Κατά βάση, μιλάμε για στοματικό έρωτα. Αυτό τουλάχιστον μας μεταφέρουν πολίτες που υποστηρίζουν ότι δέχθηκαν την πρόταση και που αρνήθηκαν φυσικά ή που γνωρίζουν, ισχυρίζονται, τι συμβαίνει από μαρτυρίες άλλων πολιτών.
Σε κάθε περίπτωση… καπνός χωρίς φωτιά δεν υπάρχει. Η παράνομη πορνεία στο Αγρίνιο, όπως και σε άλλες περιοχές, ήταν και παραμένει πραγματικότητα που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αποδεικνύεται εξ άλλου απ’ τις συλλήψεις που κατά καιρούς κάνει η αστυνομία.
Στο Αγρίνιο, πάντως, λειτουργούν νόμιμα τρεις οίκοι ανοχής, με απόλυτη ασφάλεια για τους πελάτες τους, αφού οι έλεγχοι, υγειονομικοί και όχι μόνο, είναι σχολαστικοί. Δυστυχώς, τον αγοραίο έρωτα μπορεί κανείς να τον βρει σε πολλά άλλα σημεία, με όσους κινδύνους μπορεί να ενέχει μια τέτοια κατάσταση.
google page rank