Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Ισοπαλία η Κ20, ήττα η Κ15 ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Ισόπαλο 1-1 τελείωσε το παιχνίδι της ομάδας Κ20 του Παναιτωλικού με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με πέναλτι του Λεμονή στο 66’ και δύο λεπτά αργότερα ο Κωστακιώτης με κεφαλιά ισοφάρισε για τον Παναιτωλικό, μετά από ωραίο επιθετικό συνδυασμό και σέντρα του Κολοκοτρώνη.
Να σημειωθεί ότι ο Άρης κέρδισε ακόμα δύο πέναλτι. Το ένα απέκρουσε ο Τηλεμάχου, το άλλο κατέληξε στο δοκάρι. Στο 79’ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χαντάκιας.
ΑΡΗΣ: Μάντζαρης, Βόσδου, Παπαφλωράτος, Μαζουλουξής, Μπιμπισίδης, Φούσκας (82’ Ζαχαριουδάκης), Ντούγκας, Λεμονής, Μπάλιος (63’ Σάλτας), Κτιστόπουλος, Παπακώστας (68’ Ρότα).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Τηλεμάχου, Χαντάκιας, Καραλής (65’ Κοντογιάννης), Δημουλάς, Κοζάκης, Κωνσταντινόπουλος, Βασιλάρης, Κωστακιώτης, Τουρλίδας (50’ Κολοκοτρώνης), Ζαρκάδας, Σιώρος (91’ Ερινάλντο).
Ήττα 2-1 για την Κ15

Την ήττα με σκορ 2-1 γνώρισε η ομάδα Κ17 στο πρώτο της παιχνίδι στο πρωτάθλημα της Super League. Ο Χριστογιάννης με πέναλτι που κέρδισε ο Σταματιάδης από τον Κουτσομιχάλη, έδωσε προβάδισμα στον Παναιτωλικό (19’) και η Ξάνθη ισοφάρισε με κοντινό σουτ του Τζιτζιφάκου (38’). Στο 65’ ο Τζιτζιφάκος με εκτέλεση πέναλτι έδωσε τη νίκη στην Ξάνθη. Στη φάση αυτή αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Μελιάδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μελιάδης, Λαγός, Καρύπης (77’ Θώδης), Χριστογιάννης, Γιαννιώτης, Τσιαντής, Σταματιάδης, Αριστόπουλος (65’ Καποδίστριας), Κούστας, Αλομπισάτ, Λαΐνας (60’ Ταράσης).
ΞΑΝΘΗ: Μακρίδης, Τενεκές, Μπαξεβάνης (59’ Τηλαβερίδης), Κουτσομιχάλης, Χασάνογλου, Καλογιάννης, Σουλεϊμάν (51’ Μαλαδένης), Τζιτζιφάκος, Παπάζογλου, Σπιριντόνοφ, Πιστόλης.

google page rank