Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ: Ερμής Καναλίου – ΠΑΣ Αμβρακικός Βόνιτσας 1-5


Με κεκτημένη ταχύτητα, μετά την μεγάλη νίκη του Κυπέλλου επί του Καλαμιτσίου, πέρασε η ομάδα μας (ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ) από την έδρα του Ερμή Καναλίου καθώς τον συνέτριψε με 1-5. Το πρώτο ημίχρονο δεν διεκδικεί
δάφνες ποιότητας καθώς οι παίχτες του ΠΑΣ ήταν φλύαροι και όχι αποφασιστικοί στην τελική προσπάθεια. Με την αρχή όμως του δευτέρου ημιχρόνου και μετά τις δύο αλλαγές του προπονητή Αλέξ Γκεοργκίεφ που πέρασε στο γήπεδο τους Λιότσο και Φέσσα στις θέσεις των Τερζία και Παλιογιάννη η ζυγαριά έγειρε στο μέρος των παιχτών του Αμβρακικού. 
Μόλις στο 48 ο Παναγόπουλος με πολύ όμορφο σουτ έλυσε τον γόρδιο δεσμό και έκανε το 0-1. Στο 50 ο Κολοβός σουτ από την μικρή περιοχή ύστερα από κόρνερ πραγματοποίησε το 0-2. Στο 57 ο Χαιδάκης με προσωπική ενέργεια πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και σκόραρε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι κάνοντας το 0-3. Στο 74 το Κανάλι μείωσε με γκολ από τα 40 μέτρα για να έρθει ο Κούτσικος (Μπούκιος) που αφού πέρασε όλη την αντίπαλη ομάδα σέρβιρε στον Κολοβό το δεύτερο προσωπικό του γκολ και τέταρτο της ομάδος μας. Το σκόρ έκλεισε στο 82 ο Φούρλης που με κεφαλιά έβαλε και αυτός το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.
 Επόμενο ματς για την ομάδα μας αυτό με το Καλαμίτσι (Πανλευκάδιο) το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου στις 16.30.
 Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν την συμπαράστασή μας και την χρειάζονται να μείνουν στην κορυφή, για αυτό το Σάββατο όλοι στο γήπεδο να φωνάξουμε για την ομάδα της πόλης μας.

 ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ: (ALEX GEORGIEV) ΠΑΧΗΣ, TERZΑΙ (45’ ΛΙΟΤΣΟΣ), ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (ΤΑΚΗΣ), ΧΑΙΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ (ΜΠΟΥΚΙΟΣ), ΣΠΥΡΑΚΟΣ (65’ ΦΟΥΡΛΗΣ), ΚΟΛΟΒΟΣ, ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ (45’ ΦΕΣΣΑΣ), ΧΑΣΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: e-Βόνιτσα  
google page rank