Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Συλλαλητήριο-πολιτικό μνημόσυνο του Μ. Βλάχου

ΚΑΛΕΣΜΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Γραμματεία ΠΑΣΥ Αιτωλοακαρνανίας και η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας  καλεί τους μικρομεσαίους αγρότες της περιοχής  να συμμετάσχουν μαζικά και με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο πολιτικό μνημόσυνο-συλλαλητήριο του αγωνιστή καπνοπαραγωγού Μ. Βλάχου, που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες της Χωροφυλακής στις 8 Σεπτέμβρη του 1962.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Σεπτέμβρη
και ώρα 11:00 το πρωί στην Κυψέλη.
Σήμερα που η πολιτική του κεφαλαίου δείχνει τον πραγματικό της εαυτό απέναντι στον λαό που όταν σηκώνει κεφάλι απαντά με ΜΑΤ, καταστολή, βία, αγροτοδικεία και αξιοποιώντας ακόμη και την φασιστική οργάνωση της Χρυσής Αυγής για να καθυποτάξει και να φοβίσει το κίνημα, έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία η απάντηση να είναι αγωνιστική. Με στόχο κάθε πολιτική διαχείρισης της κρίσης, αφού διαχείριση και τα μονοπώλια στην εξουσία σημαίνει και άλλα βάρη στην πλάτη του λαού και άλλη εξαθλίωση, για να βγει ανέπαφο το κεφάλαιο.
Kαλούνται οι μικρομεσαίοι παραγωγοί αγρότες να τιμήσουν τη μνήμη του αγωνιστή «με συσπείρωση και αγώνα κατά της αντιαγροτικής πολιτικής, την ΚΑΠ και την ΕΕ και να διαδηλώσουμε την απόφασή μας να συνεχίσουμε, με μπροστάρη την ΠΑΣΥ, να δώσουμε στην πάλη μας ουσιαστικό διεκδικητικό περιεχόμενο και σαφή προοπτική».
Απέναντι στις απειλές, εκβιασμούς και την τρομοκρατία της κυβέρνησης, για άμεση και γρήγορη εφαρμογή των σκληρών, αντιλαϊκών της μέτρων, που φτάνουν ακόμα και στις μειώσεις των εξευτελιστικών αγροτικών συντάξεων των 360 ευρώ/μήνα, απαντάμε αποφασιστικά με  οργανωμένη ανυπακοή σε κάθε αντιλαϊκή επιλογή, με απειθαρχία και ρήξη με την πολιτική που στηρίζει το μεγάλο κεφάλαιο, τις τράπεζες και τους μεγαλέμπορους.

Γραμματεία ΠΑΣΥ Αιτωλοακαρνανίας
Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας
google page rank