Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- Της Δημοτικής Παράταξης Ακτίου - Βόνιτσας "Πολίτες σε Δράση"



Αγαπητοί Δημότες του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας 
Η δημοτική μας παράταξη επιθυμεί να εκφράσει τις θερμότερες ευχαριστίες στο σύνολο των πολιτών που μας τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και αυτούς που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους στον προεκλογικό αγώνα, σε συζητήσεις, προβληματισμούς και αγωνίες για το μέλλον αυτού του τόπου.
Κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, επιλέξαμε να κινηθούμε σε αυτό ακριβώς το πλαίσιο, της ουσιαστικής δηλ. προσέγγισης των προβλημάτων του τόπου μας, που υποφέρει από τις αποτυχημένες επιλογές προηγουμένων ετών. Αποδείχθηκε άλλωστε ότι, ανεξαρτήτως πολιτικού ή εκλογικού κόστους, η λογική των εκβιασμών, των κενών υποσχέσεων και των γνωστών πρακτικών, ιδίως έναντι των πιο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων, είναι ξένη σε μας, αλλά όχι σε όλους. 
Οι πολίτες γνωρίζουν. Για τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν, είναι περισσότερο από προφανές ότι εμείς θ' ανταποδώσουμε αυτή την εμπιστοσύνη, αποφεύγοντας κάθε υπόδειξη για το τι θα πράξουν την επόμενη Κυριακή. 
Αντί για υποδείξεις, εμείς θα δώσουμε μια υπόσχεση την οποία και θα τιμήσουμε: θα είμαστε παρόντες στα κοινά πράγματα, όχι μόνο στο δημοτικό συμβούλιο, αλλά και στις ζωτικές κοινωνικές διεκδικήσεις για ένα καλύτερο αύριο. Οι πολίτες θα μας βρούν δίπλα τους και η εξουσία μπροστά της. 
Ο αγώνας συνεχίζεται!

google page rank