Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΝΝΑ ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ (Δυστυχώς ο θάνατος δεν γνωρίζει από ομορφιά, καλοσύνη κι επιτυχίες, ούτε κάνει διακρίσεις)

Δάκρυσε η Κεφαλονιά -Συγγενείς και φίλοι λένε το τελευταίο αντίο στην ολυμπιονίκη Αννα Πολλάτου που σκοτώθηκε σε τροχαίο. 
Πλήθος φίλων και συγγενών είπαν  το τελευταίο αντίο στην 31χρονη ολυμπιονίκη του ανσάμπλ Αννα Πολλάτου που έχασε τη ζωή της το Σάββατο σε τροχαίο δυστύχημα.
Η κηδεία της πρωταθλήτριας έγινε στην Μητρόπολη Αργοστολίου, στην Κεφαλονία την ιδιαίτερη πατρίδα της όπου και κατευθυνόταν το Σάββατο όταν για αδιευκρίνιστους λόγους έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου της, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με άλλο όχημα.
Η Άννα Πολλάτου ήταν μέλος της «χρυσής» εθνικής ομάδας του ανσάμπλ που χάρισε στη χώρα μας αμέτρητα μετάλλια και πρωτιές στο τέλος της δεκαετίας του 1990 και τις αρχές του 2000, με αποκορύφωμα το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ.
Οι συναθλήτριές της,  Ειρήνη Αϊνδηλή,  Εύα Χριστοδούλου,  Χαρά Καρυάμη,  Μαρία Γεωργάτου και  Κλέλια Πανταζή, σοκαρισμένες από την είδηση του τραγικού χαμού της φίλης τους αδυνατούν να πιστέψουν ότι η Αννα Πολλάτου δεν βρίσκεται πια στη ζωή. 
«Αδερφουλα μας, δεν μπορούμε να το πιστεψουμε πραγματικά...είμαστε όλες μαζί εδώ και..................που είσαι??? 
6 ήμασταν και είχαμε πει θα μείνουμε μέχρι τέλος....
ΓΙΑΤΙ???», έγραψε η Ειρήνη Αϊνδηλή στο Facebook, ενώ η Κλέλια Πανταζή σημείωσε:  «Ναι, θα παραδεχτώ ότι ακόμα είμαι σε κατάσταση σοκ και άρνησης..».





ΔΕΙΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΧΡΥΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 

google page rank