Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.: προκλητική η στάση της αστυνομίας στο Αγρίνιο

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγρινίου χαιρετίζει τους χιλιάδες που έλαβαν χώρα στις διαδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου, ενώ καταδικάζει τη στάση της αστυνομίας στο Αγρίνιο κατά τις χθεσινές εκδηλώσεις την οποία χαρακτηρίζει προκλητική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. χαιρετίζει τους χιλιάδες που έλαβαν χώρα στις διαδηλώσεις για την εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο λαός, με καταλυτική την παρουσία της νεολαίας, ανέδειξαν το ανεκπλήρωτο των αιτημάτων του Νοέμβρη και τη διάθεση να τα διεκδικήσει μέσα από ανυποχώρητους εργατικούς-λαϊκούς αγώνες και όχι να περιμένει πότε θα γίνουν οι εκλογές.
Η μαζικότητα και η μαχητικότητα των διαδηλώσεων απομόνωσαν ακόμη περισσότερο την άθλια συγκυβέρνηση του Μαύρου Μετώπου, η οποία στον επιθανάτιο ρόγχο της, επιδεικνύει το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Με το σκηνικό να θυμίζει έντονα Χούντα σε όλες τις πόλεις, οι δυνάμεις καταστολείς πριν, μετά αλλά και κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων πραγματοποίησαν εκατοντάδες ελέγχους και «προληπτικές προσαγωγές», προχώρησαν σε συλλήψεις και με αναίτιες και απρόκλητες επιθέσεις τραυμάτισαν διαδηλωτές.
Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αγρινίου καταδικάζει την προκλητική στάση της αστυνομίας κατά τις εκδηλώσεις εορτασμού της 17ης Νοέμβρη. Η παρουσία ΜΑΤ-ΥΜΕΤ σε όλο το κέντρο της πόλης, οι δεκάδες έλεγχοι από ασφαλίτες και η διαρκώς προκλητική στάση των «προστατών του πολίτη» μέχρι αργά το βράδυ καταδεικνύουν την προσπάθειά τους να κερδίσει ο τρόμος και να καταπνιγεί προληπτικά κάθε αντίσταση.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΨΟΥΜΕ!!
Ο φόβος είναι στο δικό τους στρατόπεδο!! Με ανυποχώρητους εργατικούς λαϊκούς αγώνες να στείλουμε τα θρασίμια της συγκυβέρνησης, της ΕΕ και του ΔΝΤ από ‘κει που ήρθαν!

ΟΙ ΧΟΥΝΤΕΣ ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΑ!!
google page rank