Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016

Το τοιχίο αντιστήριξης και διαπλάτυνσης εισόδου που κατασκευάστηκε στη Χρυσοβίτσα!


Μετά την ολοκλήρωση του έργου, ο πρόεδρος της Τ. Κ. Χρυσοβίτσας κ. Γιάννης Χρόνης δήλωσε:
"Είμαι πολύ χαρούμενος για την υλοποίηση του έργου που θα δώσει μόνιμη λύση στα προβλήματα της εισόδου της Χρυσοβίτσας απο Τσαπουρνιά. Εδώ και πολλά χρόνια - το γνωρίζουμε όλοι - ο δρόμος βρισκόταν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση...
 
Τώρα, τα πράγματα αλλάζουν. Με την παρέμβαση αυτή, υπάρχει ένα δρόμος ασφαλής για τους κατοίκους του χωριού και των ανθρώπων που μετακινούνται στην περιοχή.
Ευχαριστώ, όλους όσους βοήθησαν για να έχουμε αυτή τη θετική εξέλιξη: Την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, κα Χριστίνα Σταρακά για την άμεση ανταπόκριση και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τη Χρυσοβίτσα, τον Αντιπεριφερειαρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Γιάννη Λύτρα, την πολύτιμη συνδρομή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας και συγκεκριμένα τον κ. Νίκο Παππά προϊστάμενο Τεχνικών υπηρεσιών και τον επιβλέποντα μηχανικό κ. Παναγιώτη Κιτσοπάνο.
Φυσικά, θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθώ και να ευχαριστήσω τους συγχωριανούς μου: κ. Χρήστο Μούρκα και Κληρονόμοι Δημητρίου Θεοδώρου, που μας παραχώρησαν ένα κομμάτι απο τις ιδιοκτησίες τους, για την κατασκευή των τοιχίου αντιστήριξης και διαπλάτυνσης του δρόμου".
google page rank