Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

Βγήκε από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο Βασίλης Προξενιάς που είχε τραυματισθεί στον ποδοσφαιρικό Αγώνα με το Αρχοντοχώρι. Ευχαριστήριο της οικογένειας

Την Τρίτη 4/4/2017 βγήκε από το Νοσοκομείο Ιωαννίνων ο ποδοσφαιριστής της  Κατούνας Βασίλης Προξενιάς που είχε τραυματισθεί στον ποδοσφαιρικό Αγώνα με το Αρχοντοχώρι και ακολουθεί αγωγή στο σπίτι του ενω θα πηγαίνει τακτικά για εξετάσεις ώσπου να χειρουργηθεί στην μύτη του.   
Όλα λοιπόν πάνε καλά για τον αγαπημένο μας νεαρό συγχωριανό και τα χαμόγελα στο σπίτι του ξαναγύρισαν.
Αξίζει να σημειώσουμε πως το γεγονός είχε τρομάξει την κοινωνία της Κατούνας, του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας και όχι μόνο, ευτυχώς στάθηκε τυχερός. Πολλά τηλέφωνα μας έπαιρναν καθημερινά και ρωτούσαν για την υγεία του και μας έστελναν πολλά μηνύματα συμπαράστασης, στην οικογένειά του και ευχές για τον ίδιο. Με την βοήθεια του θεού όλα πήγαν καλά. 
Ο Βασίλης και η σύζυγος του Θώμη,  ευχαριστούν όλους μαζί και έναν έναν ξεχωριστά τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα και πρόσφεραν ότι ήταν δυνατό από την πρώτη στιγμή του τραυματισμού έως την μέρα που βγήκε από το Νοσοκομείο. Ευχαριστούν ιδιαίτερα τους γιατρούς και τα Νοσοκομεία της Λευκάδας και των Ιωαννίνων για την ιατρική φροντίδα που του πρόσφεραν.
Ευχαριστούν όλους όσους έκαναν έστω και μια θετική σκέψη για την πορεία της υγείας του Βασίλη.
Από καρδιάς σας ευχαριστούν όλους και εύχονται καλές γιορτές και καλό Πάσχα με τις οικογένειές σας.
Βασίλης - Θώμη  
google page rank