Δευτέρα 15 Μαΐου 2017

Η Αντιπεριφερειάρχης Χ. Σταρακά πραγματοποίησε επιθεώρηση εργασιών στο δίκτυο Μοναστηράκι, Πάλαιρος, Μύτικας

Επιθεώρηση εργασιών πραγματοποίησαν την περασμένη Παρασκευή 12/5/2017 η Αντιπεριφερειάρχης Χριστίνα Σταρακά και οι τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας στο έργο του επαρχιακού οδικού δικτύου Μοναστηράκι-Πάλαιρος – Μύτικας.
Το έργο όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, αφορά στη συντήρηση του επαρχιακού οδικού δικτύου Μοναστηράκι – Πάλαιρος - Μύτικας ετών 2015-2016 και έχει προϋπολογισμό 700.000 ευρώ στην επιθεώρηση ήταν παρών και ο Αντιδήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Κώστας Φραδέλος.
Πρόκειται για τη συντήρηση τμήματος της επαρχιακής οδού Βόνιτσα-Πάλαιρος - Μύτικας και του δρόμου Θύρρειο – Μοναστηράκι - Βόνιτσα. Το έργο είναι ενταγμένο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων 2014 και οι εργασίες που εκτελούνται με την τωρινή εργολαβία περιλαμβάνουν:
- Ανακατασκευή οδοστρώματος σε τοπικές καθιζήσεις.
- Καθαρισμό τάφρων και οχετών.
- Επούλωση λάκκων με ασφαλτόμιγμα.
- Κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης ασφαλτομίγματος μεταβλητού πάχους όπου χρειάζεται.
- Διαγράμμιση του οδοστρώματος, τοποθέτηση πινακίδων και πλαστικών οριοδεικτών.
Επίσης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στο έργο «Βελτίωση οδού Κουβαράς - Φυτείες - Αστακός και Φυτείες - Κατούνα - Μύτικας» για να διαπιστωθεί από κοντά η εξέλιξη και η πρόοδος των εργασιών βάσει του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί.
Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Χ.Σταρακά δήλωσε σχετικά:
«Επιβλέπουμε τις συντηρήσεις του επαρχιακού δικτύου στο πολύ σημαντικό κομμάτι Μοναστηράκι – Πάλαιρος - Μύτικας καθώς ο κυκλοφοριακός φόρτος αναμένεται να αυξηθεί λόγω καλοκαιριού. Παράλληλα, διαπιστώνουμε από κοντά την πρόοδο στο έργο Κουβαράς - Φυτείες και από εκεί προς Κατούνα και Μύτικα διότι θεωρούμε ζωτικής σημασίας το να τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, κάτι που παρακολουθεί τακτικά και ο Περιφερειάρχης κ. Απόστολος Κατσιφάρας».
google page rank