Ετικέτες

Πέμπτη, 4 Μαΐου 2017

Συνεχίζεται το αλαλούμ στην Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας – Νέα παραίτηση μέλους του Δ.Σ;

Όπως εδώ και περίπου δύο μήνες έχει γράψει από την πρώτη στιγμή το sinidisi.gr και η εφημερίδα «Συνείδηση» μόνο καλό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στους κόλπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας, μετά το πρόσφατο «κύμα» παραιτήσεων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, με κορυφαία αυτή του πρώην προέδρου Δημήτρη Ραυτογιάννη. 

Οι τελευταίες των τελευταίων ωρών μιλούν για νέα παραίτηση, αυτή τη φορά του Οργανωτικού Γραμματέα Χαράλαμπου Γεώργα. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αντώνη Κωστάκη, ανέφερε πως στον ίδιο δεν έχει επίσημα κατατεθεί η παραίτηση του κ. Γεώργα και ότι απλά και μόνο η φημολογία κάνει λόγο για ένα χαρτί παραίτησης που περιφέρεται στους διαδρόμους του Αστυνομικού Μεγάρου χωρίς να έχει περιέλθει σε γνώση του προεδρείου. «Το μόνο που γνωρίζω είναι για ένα χαρτί παραίτησης που περιφέρεται στους διαδρόμους, χωρίς όμως να έχει έρθει στα χέρια του προεδρείου. Δεν γνωρίζω τίποτα περισσότερο» υποστήριξε ο κ. Κωστάκης ενώ ερωτηθείς για τη φημολογία που θέλει συναδέλφους του να ζητούν τη διενέργεια εκλογών απάντησε: «εκλογές θα γίνουν το 2018. Όποιος θέλει εκλογές ας καταθέσει πρόταση μομφής. Όλα όσα γίνονται από μέρους μας είναι καθ’ όλα νόμιμα».

Πάντως με βάση την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στους συνδικαλιστικούς κόλπους της τοπικής αστυνομίας, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα ξημερώσει η επόμενη μέρα, καθώς οι εξελίξεις καταγράφονται απρόβλεπτες…

Νίκος Αγγελόπουλος