Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ: Τοποθετήθηκε ξυλόγλυπτο Τέμπλο στον Άγιο Κωνσταντίνο που γιορτάζει και έχει κατασκευασθεί στο χέρι από τεχνίτες Μοναχούς στο Άγιο Ορος


Ένα υπέροχο έργο τέχνης απέκτησε η πόλη Αμφιλοχίας  με τις ενέργειες του εκκλησιαστικου συμβουλίου του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου. 
Πρόκειται για ένα ξυλόγλυπτο Τέμπλο που είναι εξ' ολοκλήρου χειροποίητο στο Άγιο Όρος και τοποθετήθηκε στο Εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου για να κοσμεί μόνιμα τον Ιερό Ναό.
Όπως πληροφορηθήκαμε για την ολοκλήρωση του Τέμπλου χρειάζονται Αγιογραφίες στο χέρι εικόνες οι οποίες θα κατασκευαστούν επίσης στο Άγιο Όρος. Όταν και αν υπάρχουν οι απαιτούμενες δωρεές. 
Τα ονόματα των δωρητών του Τέμπλου θα ανακοινωθούν επίσημα σήμερα στον Εσπερινό του Αγίου Κωνσταντίνου από τον Πατέρα Οδυσσέα. Εκφράζουμε τα Συγχαρητήρια μας και υποσχόμαστε θα επανέλθουμε και πάλι στο θέμα για περισσότερες πληροφορίες.
Σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ θα τελεστεί μέγας Εσπερινος στο Εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αμφιλοχια. Και Αύριο το πρωί Πανηγυρική θεία Λειτουργία και ώρα 7 π.μ για την Εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. 
Η θεία Λειτουργία θα τελεστεί όπως κάθε Κυριακή το πρωί και στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχιας.
Σήμερα Σάββατο 20 Μαΐου και ώρα 6.30 μ.μ θα τελεστεί μέγας Εσπερινός στο Εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στην Αμφιλοχία. Και Αύριο το πρωί Πανηγυρική θεία Λειτουργία και ώρα 7 π.μ για την Εορτή των Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης. 
Η θεία Λειτουργία θα τελεστεί όπως κάθε Κυριακή το πρωί και στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Αμφιλοχίας.
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου θα θαυμάσετε από κοντά το πανέμορφο ξυλόγλυπτο Τέμπλο που κατασκευαστηκε στο χέρι από τεχνίτες Μοναχούς στο Άγιο Όρος με τις διαφορετικές παραστάσεις σε κάθε μεριά


 ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:





















Εθελοντική Ομάδα Αμφιλοχίας 
google page rank