Ετικέτες

Κυριακή, 7 Μαΐου 2017

ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ: ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΩΝ


Μεγάλη  γιορτή του ποδοσφαίρου 
Μεγάλες αθλητικές στιγμές έζησαν τα Παλιάμπελα σήμερα 7/5/2017 που διοργάνωσε το Κέντρο Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου -Βόνιτσας.Η ομάδα του Πας Παλιάμπελα ήταν μοναδική ποδοσφαιρική  ομάδα που δεν δέχθηκε κόκκινη κάρτα κατά την διάρκεια των πρωταθλημάτων 2016-2017 της Ποδοσφαιρικής Ένωσης Πρέβεζας-Λευκάδος. Έγιναν σήμερα Κυριακή 7 Μαΐου στα πλαίσια της εκδήλωσης  ποδοσφαιρικό τουρνουά με αγώνες 30 λεπτών μεταξύ  των ομάδων :
• Ομάδα Παλαιμάχων Παναιτωλικού
• Ομάδα Παλαιμάχων Παλιαμπέλων
• Ομάδα Παλαιμάχων Πας Αμβρακικού
• Ομάδα Πας Παλιάμπελα
Στους αγώνες που η διάρκειά τους ήταν 30 λεπτά ο καθένας ειχαμε τα εξής αποτελέσματα:
Πας Παλιάμπελα -Παλαίμαχοι Παλιαμπέλων 2-0
Παλαίμαχοι Παλιαμπέλων - Παλαιμαχοι Βονιτσας 0-1
Παλαιμαχοι Βόνιτσας-Παλαίμαχοι Παναιτωλικού 2-1
Πας Παλιαμπέλων-Παλαιμαχοι Παναιτωλικού 2-0
Στην διάρκεια του τουρνουά ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας βράβευσε τις ομάδες που συμμετείχαν με αναμνηστικές πλακέτες, τον Πας Παλιάμπελα για την σπουδαία επιτυχία να κατακτήσει το Κύπελλο Ήθους και τον προπονητή της ομάδας του Πας Παλιάμπελα για την σωστή και με ήθος καθοδήγηση της ομάδας.
Ο Σύλλογος ΠΑΣ Παλιαμπέλων τίμησε με αναμνηστικά την πρώτη ενδεκάδα που ξεκίνησε το πρωτάθλημα στις 20/3/1977.
Ενώ οι Παλαίμαχοι του Παναιτωλικού με τον Κώστα Τάκο τίμησαν τον Καλατζη με την Φανέλα του Παναιτωλικού που φορούσε. 
Τις απονομές στους παίχτες των Παλιαμπέλων έκανε ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης, και το κύπελλο ήθους το έδωσε ο γραμματέας της ΕΠΣ Πρεβεζας Λευκάδας Κώστας Τζίμας.
Με το τέλος της μεγάλης γιορτής του ποδοσφαίρου όλες οι ομάδες συγκεντρώθηκαν στην ταβέρνα "ο βράχος" στου Σωτήρη Στράτου που βρίσκεται έξω από τα Παλιάμπελα για φαγητό και ανταλλαγή απόψεων για τα χρόνια που πέρασαν στο ποδόσφαιρο. Στην Γιορτή του Ποδοσφαίρου βρισκόταν ο πρόεδρος του Κέντρου Μέριμνας του Δήμου Παντελής Αποστολάκης και ο Αντιδήμαρχος Φραδέλος Κώστας. κατα κοινή ομολογία ήταν μια απο τις καλύτερες αθλητικές εκδηλώσεις που έγιναν υπο την αιγίδα του κέντρου Μέριμνας και Ανάπτυξης του Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας.   


ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ: