Τρίτη 9 Μαΐου 2017

Γεύμα διοργάνωσε ο ΑΟ Πλαγιάς για την Παραμονή του στην Α κατηγορία με καλεσμένο το Δήμαρχο Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργο Αποστολάκη και άλλα μελη του Δ.Σ.

Την περασμένη Παρασκευή  η διοίκηση  του Α.Ο. Πλαγιάς  έκανε τραπέζι  σε παίκτες  και παράγοντες  για την παραμονή της ομάδος στην Α κατηγορία  του πρωταθλήματος  Πρέβεζας - Λευκάδας. Προσκεκλημένοι  επίσης  ήταν ο δήμαρχος  Ακτίου Βόνιτσας  κύριος Γιώργος  Αποστολάκης , ο πρόεδρος  το Κέντρου Μεριμνάς  κύριος Παντελής  Αποστολάκης  ο αντιδήμαρχος  κύριος  Φραδέλος  Κώστας, οι πρόεδροι  Βόνιτσας κύριος Χασακης  Χρήστος και Πλαγιάς Παλιογιάνης  Κώστας και ο δημοτικός σύμβουλος  κύριος Γιώργος Κατσαβριας και ο πρόεδρος του Μοναστηρακίου Δημήτριος Τραυλοστάθης. Μια κίνηση που δηλώνει  ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο  και δεδομένο στις μέρες μας. 
Ότι οι παροχές οικονομικές, υλικές και πάνω  απ' όλα ηθικές είναι πράγματα που  δίνονται  χωρίς  διαχωρισμούς και αυτό τουλάχιστον  στην ομάδα του Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ ο Δήμος το απέδειξε  με τον καλύτερο  τρόπο.
Και ευχαριστούμε για την στήριξη όλων και όσους μας τίμησαν  με την παρουσία  τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:

















Μπουρδάρας Παναγιώτης 



google page rank