Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΦΘΑΣΕ ΤΟ IONION PARADISE ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ


Το Κatouna News φέτος κάνει μια προσπάθεια έτσι ώστε να παρουσιαστούν εκτός από τις παραλίες, αλλά και τα Ξενοδοχεία και τα ενοικιαζόμενα δωμάτια του Δήμου μας.
Για το Καλοκαίρι 2017 σήμερα σας παρουσιάζουμε το  ανακαινισμένο IONION PARADISE στην Πάλαιρο Δήμου Ακτίου - Βόνιτσας Αιτωλοακαρνανίας.
Τα προκλητικά πεντακάθαρα νερά της Παλαίρου δεν μας αφήνουν αδιάφορους και φέτος το καλοκαίρι γι’ αυτό πρέπει να τα συνδυάσουμε με την καλή διαμονή μας.
Το ξενοδοχείο IONION PARADISE βρίσκεται στην άκρη της Θάλασσας στο Δρόμο μεταξύ Παλαίρου και Πογωνιάς, στην  περιοχή ποταμάκι και διαθέτει πολλά πολυτελέστατα δωμάτια με θέα το Ιόνιο, διαθέτει bar και άριστη εξυπηρέτηση, στην παραλία υπάρχουν ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους ενοίκους. Δωμάτια με τεράστιους χώρους για πολυμελείς οικογένειες, αλλά και ζευγάρια. Τηλέφωνα κρατήσεων 2643042001 6977649764 - 6937466637 - 6972614306.
Οι διακοπές, η ξεκούραση και η ξεγνοιασιά, δεν είναι μόνο οι δύο μήνες του Καλοκαιριού (Ιούλιο-Αύγουστο) που όλοι τρέχουμε την τελευταία στιγμή, αλλά και τους υπόλοιπους μήνες η τα Σαββατοκύριακα γι’ αυτό καλό θα είναι να προγραμματίσουμε σωστά φέτος τις μέρες που θα είναι για ξεκούραση, διακοπές και χαλάρωση.  
(Ότι σας παρουσιάζουμε από εδώ δεν έχουμε στόχο κανένα κέρδος πάρα μόνο την ανάδειξη της περιοχής μας.
Γι' αυτό όσοι από εσάς διαθέτετε ξενοδοχειακή μονάδα η ενοικιαζόμενα δωμάτια, αν θέλετε, μπορείτε να μας στείλετε στο mail : katounasnews@gmail.com η στο messenger να το δείξουμε στο κόσμο έτσι ώστε να κάνει τις επιλογές του)  
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:























google page rank