Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΠΑΣ ΠΑΛΙΑΜΠΕΛΑ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ 3-1

Νικηφόρο ποδαρικό στην έδρα του έκανε σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2017 ο Πας Παλιάμπελα όπου αντιμετώπισε την Αναγέννηση Τσουκαλάδων στις 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Παλιαμπέλων για την 8η αγωνιστική του Α ομίλου της Β ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας και πήρε τη νίκη με σκορ 3-1.
Να υπενθυμίσουμε ότι ο Πας Παλιάμπελα αγωνίζονταν εκτός έδρας έως και σήμερα λόγω εργασιών στο γήπεδο Παλιάμπελων.
Η ομάδα του Γεωργαλή μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο όπου ήταν και η πρώτη που άνοιξε το σκορ στον αγωνα (1-0)  με τον Ντάλα ενώ η απάντηση από τους φιλοξενούμενους δεν άργησε να έρθει με τον Βεργίνη να κάνει το 1-1 όπου ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δόσης άνοιξε το σκορ σε 2-1 υπέρ του Πας, με την Αναγέννηση να πιέζει ώστε να βρει την χρυσή τομή στην άμυνα και να φέρει ξανά το παιχνίδι στα ίσια αλλά με τον Φέσσα να μην έχει πει την τελευταία του κουβέντα και να κάνει το 3-1 όπου ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα, με τον ΠΑΣ Παλιάμπελα να κάνει την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Β ΕΠΣ(Ά Όμιλος).
Διαιτητής: Χουλιάρας
Βοηθοί διαιτητές: Ζώτος – Νάστος
Πας Παλιάμπελα (Γεωργαλής): Ντελής, Κούρκουλας, Τζαλακώστας, Ντάλας, Βαρδής, Φερεντίνος, Ματζούτσος, Κουτσογιώργος, Φέσσας, Δόσης, Πογιατζής.
Αναπ/κοι: Βέττας, Ζιάβρας, Βάγγιος, Πανταζής.
Αναγέννηση Τσουκαλάδων: Τρόκα, Παπακυριαζής, Τσούτσης, Ροντογιάννης, Στραγαλινός, Αντωνιάδης, Παναγιωτόπουλος, Κοντογιάννης, Κυρίκος, Σταματέλος, Βεργίνης.
Αναπ/κοι: Πιτσογιάννης, Ροντογιάννης, Κοντογιάννης, Κατωπόδης, Τοσκα, Παπαδόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:






































































ΦΩΤΟ: ΣΤΕΛΛΑ ΛΙΑΠΗ 
google page rank