Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Έμειναν στο Χ Α.Ο Παλαίρου και Α.Ο Καρυάς

Ισόπαλο τελείωσε σήμερα Σάββατο 9/12 και ώρα 15:00 στο γήπεδο Παλαίρου το παιχνίδι ανάμεσα στον Α.Ο Παλαίρου και τον Α.Ο Καρυάς στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Α ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας.
Ως προς το αγωνιστικό κομμάτι οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 14ο λεπτό με γκολ του Σταματέλου, ενώ η ισοφάριση ήρθε στο 70’ για τους γηπεδούχους με τον Πάρη Χασακή.

Οι γηπεδούχοι δεν μπορούν ακόμη να βρουν το δρόμο για τα δίχτυα, έχοντας σημειώσει 6 ισοπαλίες με τη σημερινή στο πρωτάθλημα και βρίσκεται στην 11η θέση, ενώ οι παίχτες του Βλασσόπουλου με την σημερινή ισοπαλία έπεσαν από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα όπου «συγκατοικούσαν» με τον ΠΑΣ Πρέβεζα και πλέον βρίσκονται στην 2η θέση όπου ισοβαθμούν πάλι με τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου με 29 βαθμούς.
Στην επόμενη και προτελευταία αγωνιστική του Α γύρου ο Α.Ο Παλαίρου  παίζει στην έδρα της Α.Ε Πρέβεζας, ενώ ο Α.Ο Καρυάς αντιμετωπίζει στην έδρα του τον Κεραυνό Θεσπρωτικού.
Διαιτητής: ΖΙΩΓΑΣ Α.
Βοηθοί: ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ-ΝΤΟΥΣΚΟΣ
Α.Ο ΠΑΛΑΙΡΟΥ(Παναγιωτίδης): ΣΙΔΕΡΑΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΔΗΣ, ΣΤΡΙΦΤΑΡΗΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ, ΜΠΑΤΣΟΣ, ΜΑΓΚΑΝΑΚΗΣ, DEDI, ΚΑΤΣΑΜΠΙΡΗΣ(46’ ΧΑΣΑΚΗΣ Π.), ZACE, ΖΕΛΟΣ.
Α.Ο ΚΑΡΥΑΣ(Βλασσόπουλος): ΒΕΝΕΤΗ, ΦΟΥΝΤΑΣ(37’ ΣΑΝΤΑΣ Χ.- 46’ ΧΟΤΖΑΣ), ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΕΚΑΤΣΙΝΑΣ, ΣΑΝΤΑΣ, GJOLENA, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ, ΜΕΙΝΤΑΝΗΣ, ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ, ΟΡΦΑΝΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ(68’ ΚΡΗΤΙΚΟΣ).

Άντα Ζιώγα
http://gosports.gr
google page rank