Σάββατο 9 Δεκεμβρίου 2017

Η είδηση βγήκε στο Μοναστήρι του Αγίου Νικολάου. Έδωσαν τα χέρια ο Δήμαρχος Ακτίου - Βόνιτσας Γεώργιος Αποστολάκης και ο επιχειρηματίας Αποστόλης Σκυφτούλης για κοινή πορεία

Παραμονή του Αγίου Νικολάου στο αρχονταρίκι του Μοναστηριού έδωσαν τα χέρια για κοινή πορεία και δράση για την ανάπτυξη της περιοχής μας. 
Οι διαφορές που τους χώριζαν από την εποχή των εκλογών του 2010 μιας και ο Αποστόλης ήταν θερμός υποστηρικτής και συνεργάτης του Τάνταρου  κ.α., γεφυρώθηκαν κάτω από την σκέπη  του Αγίου Νικολάου στην Κατούνα. 
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι δύο άνδρες είχαν αλλάξει κουβέντες κατά το παρελθόν, για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης.  
Τώρα πια τέλειωσαν όλα, για το καλό της Κατούνας και του Δήμου έπεσαν οι διαχωριστικές γραμμές. 
Αξίζει να σημειώσουμε πως μεγάλο ρόλο στην κίνηση αυτή έπαιξε ο γεφυροποιός Απόστολος Φραγκογιάννης φίλος και των δύο. 
Δεν ήταν τυχαία λοιπόν και η ζεστή φωτογράφιση του Αποστόλη στην πλατεία της Κατούνας, κατά την χθεσινή γιορτή και φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δένδρου με την Αντιδήμαρχο Παναγιώτα Πανταζή. 
Η  άποψή μας είναι πως ο Αποστόλης αποτελεί σταθερή αξία για την περιοχή μας  και είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει να δώσει πολλά στον τόπο μας. 
Θα επανέλθουμε στο θέμα μιας και ο Αποστόλης για μια ακόμα φορά μας ξάφνιασε, μιας και θέλει τώρα μετά τον επιχειρηματικό κόσμο του Αγρινίου και του Ξηρομέρου, να εισέλθει στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και ειδικότερα στο  Δήμο Ακτίου - Βόνιτσας δίπλα στον σημερινό Δήμαρχο Γιώργο Αποστολάκη. 
Τίποτα δεν είναι τυχαίο λοιπόν ...... 
google page rank