Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ Η Μεδεων Κατούνας . ¨Εριξε 3 γκολ στον Ακαρνανικό Φυτειών



Σε ένα βαρύ (ακόμα μια φορά λόγω τριήμερης βροχόπτωσης) αγωνιστικό χώρο και κόντρα σε μια αυστηρή (για ακόμη μια φορά) διαιτησία η ομάδα μας νίκησε με καθαρό σκορ 3-0 στο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Ακαρνανικό Φυτειών, αφού και οι δύο ομάδες διεκδικούν την έξοδό τους στα μπαράζ ανόδου στην Α’ κατηγορία. 
Η Μεδεών παίζοντας ανά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο κατάφερε να κυριαρχήσει σε όλες τις γραμμές του γηπέδου. Καθοριστικά για τη νικηφόρα έκβαση του αγώνα ήταν τα δύο πρώτα γκολ που σημειώθηκαν στο πρώτο ημίχρονο και συγκεκριμένα από το επιθετικό δίδυμο Κατρη Γ. στο 4ο μόλις λεπτό και του Τσιούνη Π. στο 44’. 
Η ομάδα μας είχε και άλλες ευκαιρίες για γκολ με αποκορύφωμα το τρίτο γκολ που σημειώθηκε ξανά από τον Πάνο Τσιούνη στο 89’, που σφράγισε και τη νίκη. 
Αξίζει να αναφερθεί ότι και η αντίπαλη ομάδα είχε κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ οι οποίες εξουδετερώθηκαν από τον τερματοφύλακα Σάκη Σακκά που έκανε ξανά μια πολύ καλή εμφάνιση, αξίζει να σταθούμε σε μια αξιόλογη εμφάνιση του Λάμπρου Γαλάνη όπως και του Παληογιώργου
Από την Κατούνα δεν υστέρησε κανένας
Ένα πολύ μεγάλο μπράβο στους παίκτες και τη διοίκηση της ομάδας που σαν μια γροθιά προσπαθούν να πετύχουν τους στόχους της. 
Επίσης πολύ μεγάλο μπράβο και στους πολλούς φιλάθλους που αψηφώντας τις άσχημες καιρικές συνθήκες έμειναν εκεί να υποστηρίζουν την ομάδα μέχρι το τελευταίο λεπτό.
Μεδεών Κατούνας (Λιανός) Σακκάς Σ., Παπαβασιλείου Σπ., Κάτρης Γ., Βαϊνάς Θ., Μπύρος Β., Νεοφώτιστος Σπ., Τσιούνης Π., Μαυρομμάτης Δ., Ζωγάκης Γ., Θεοδωρέλος Γ., Γεροχρήστος Π.
Αλλαγές: Σιμονιάν Γ., Ζαρκαδούλας Χρ., Τζαβίδης Κ., Ψωφάκης Γ.
ΑΚΑΡΝΑΝΙΚΟΣ ΦΥΤΕΙΩΝ: KAPAKAΣIAΔHΣ,TΣIΛIKAΣ (EΛEYΘEPIOY), KONTOΣ,MOYXAΣ, TΣIΛIKHΣ, ΓAΛANHΣ, KEΛEΠOYPHΣ, ΣAΛTOΓIANNHΣ (ΠAΛHΓEΩPΓOΣ), KAPAΠANOΣ (MAΛIΓIAΛANNHΣ), ΓIANNEIOΣ, KAPAΛHΣ
ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΩΤΟ:









































ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΤΙΒΗΣ 
google page rank