Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Ο Σύλλογος εν Αθήναις Αστακιωτών ξαναζωντανεύει!

ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!!!!!! 
Μετά από διαβουλεύσεις και συζητήσεις με πολλούς, που με έκπληξη διαπίστωσα ότι όλοι είναι ενθουσιασμένοι με το ξαναζωντάνεμα του συλλόγου (σύλλογος εν Αθήναις Αστακιωτών) αποφασίσαμε οι τρεις που είχαμε την σκέψη και την πρωτοβουλία, να προχωρήσουμε σε εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. Πρέπει να ξαναφέρουμε τον σύλλογο εκεί που αξίζει εκεί που πρέπει να βρίσκεται δηλαδή στην κορυφή της πυραμίδας. Ότι έγινε στο παρελθόν ξεχνιέται (αλλά δεν διαγράφεται) και προχωράμε μπροστά με οδηγό την αναβάθμιση την αξιοποίηση και την ανάδειξη του τόπου μας σε ναυαρχίδα της Αιτωλ/νιας. 
Θεωρώ ότι η πριν μερικών εβδομάδων ανταπόκριση όλων εσάς, παραμένει θερμή!!! Παράκληση μας είναι να ενημερώσετε όσους πιο πολλούς μπορείτε από τον περίγυρο σας διότι όπως αντιλαμβάνεσθε είναι αδύνατον να έχουμε επαφή με όλους τους Αστακιώτες. 
Όσον αφορά τα διαδικαστικά τώρα. Οι κάλπες θα στηθούν ή στο πολιτιστικό κέντρο του ΟΤΕ (3ης Σεπτεμβρίου, δίπλα στο κτίριο του ΟΤΕ, πλ, βικτωριας) και εάν δεν καταφέρουμε να το πάρουμε -περιμένουμε απάντηση- τότε θα πάμε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20). Και οι δυο χώροι είναι κοντά σε μετρό η ηλεκτρικό σταθμό.
Η διαδικασία θα είναι ένας μικρός απολογισμός από το προηγούμενο Δ.Σ. (αν υπάρχουν κάτι να πουν), κάποιες ολιγόλεπτες τοποθετήσεις από όσους θέλουν (καθαρά ολιγόλεπτες) και στο τέλος προχωράμε στις εκλογές.
Προσοχή, λόγω στενότητας του χρόνου οι εκλογές θα λήξουν στις 15.00. Για τον λόγο αυτό να είστε συνεπείς στην προσέλευση. Υποψηφιότητες έχουν θέσει πολλοί αλλά αν κάποιοι θέλετε μπορείτε να υποβάλλεται αίτηση. Λήξη προθεσμίας υποβολής θα είναι 7/3/2018 αυστηρά διότι μετά πρέπει να τυπώσουμε τα ψηφοδέλτια.

astakos-news
google page rank