Τετάρτη 25 Ιουλίου 2018

Θρίλερ με τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια που εντόπισε ζωντανά ο πατέρας τους σε πλάνα δελτίου ειδήσεων και από τότε τα αναζητά

Στιγμές απίστευτης αγωνίας για τον Γιάννη Φιλιππόπουλο που από χθες αναζητά τα 9χρονα δίδυμα κορίτσια του και τους γονείς του. Συγκεκριμένα όπως δήλωσε τα είδε σε πλάνα δελτίου ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού «Alpha»και από εκείνη την ώρα τα αναζητά χωρίς ωστόσο να υπάρχει αποτέλεσμα. «Από προχθές αναζητώ τους γονείς μου και τα δίδυμα κοριτσάκια μου, έψαξα όλα τα νοσοκομεία, όλους τους φορείς, δεν βρήκαμε άκρη.

Δώσαμε και DNA μήπως είναι ανάμεσα στα θύματα. Και ξαφνικά είδαμε αυτό το δελτίο και μας φούντωσε μια ελπίδα ότι τα παιδιά μας είναι ζωντανά» ανέφερε. «Με τη βοήθεια του λιμεναρχείου και της αστυνομίας ψάχνουμε να τα βρούμε. Δεν βρίσκουμε τους γονείς μας. Είδαμε τα παιδιά ασυνόδευτα και δεν ξέρουμε που βρίσκονται. Ήταν το πρώτο αλιευτικό και πάνω στον πανικό, τα ξεφόρτωσαν και ο καπετάνιος έφυγε αμέσως.
Δεν τα βρίσκουμε πουθενά σε τέτοιο όνομα» συμπλήρωσε. Η οικογένεια Φιλιππόπουλου απευθύνει έκκληση προς όλους που τυχόν έχουν ένα στοιχείο για την τύχη των παιδιών του να απευθυνθούν στις αρχές: Στο 110 στην Αστυνομία, στο 199 της Πυροσβεστικής και στο 108 στο Λιμενικό Σώμα. Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση από διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για τον εντοπισμό των παιδιών και όπως επισήμανε πριν από λίγο ο διασώστης κ.Ανδριόπουλος κάθε στοιχείο, ακόμη και η μικρή λεπτομέρεια μπορεί να φανεί πολύτιμη για να βρεθούν τα παιδιά. Ιδιαίτερη έκκληση απευθύνουν η οικογένεια και οι διασώστες στους ανθρώπους που επέβαιναν στο ίδιο πλωτό μέσο με τα παιδιά και διασώθηκαν.
google page rank