Ετικέτες

Τρίτη, 31 Ιουλίου 2018

Έκτακτη συνέντευξη Μητσοτάκη για την φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Έκτακτη συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει σήμερα ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στέρησε την ζωή από περισσότερους από 90 συμπολίτες μας.
Ειδικότερα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ν.Δ. ο κ. Μητσοτάκης, στις 12.00 το μεσημέρι, θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου με αποκλειστικό θέμα την εθνική τραγωδία από την καταστροφική πυρκαγιά στην Ανατολική Αττική. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Παράλληλα το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με ανακοίνωσή του χτες εξαπέλυσε πυρά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχολιάζοντας την επίσκεψή του στις πυρόπληκτες περιοχές και συγκεκριμένα στο Μάτι.
«Χρειάστηκε να περάσει μια ολόκληρη εβδομάδα από την εθνική τραγωδία για να επισκεφθεί ο κ. Τσίπρας σαν τον κλέφτη το Μάτι και μάλιστα σε απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον», αναφέρει αρχικά στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και συνεχίζει:
«Οι πολίτες, όμως, δεν πείθονται πια από επικοινωνιακά τεχνάσματα. Απαιτούν να μάθουν όλη την αλήθεια για το πώς χάθηκαν άδικα τόσες ανθρώπινες ζωές. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι για τα λάθη και τις παραλείψεις της 23ης Ιουλίου υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες που πρέπει να καταλογιστούν».

dikaiologitika.gr