Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου Κομπωτής "H Τοριβία", για την Γιορτή της Αγίας Παρασκευής


 Μέσα σε κλίμα κατάνυξης, αδελφοσύνης, προσευχής και χαρμολυπης πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στην Αγία Παρασκευή στην παλιά Κομπωτή. Πλήθος κόσμου προσήλθε να προσευχηθεί και να συμμετέχει στον εορτασμό. Φέτος λόγω του πένθους για τα θύματα των πυρκαγιών ο σύλλογος μας ακύρωσε το γλέντι που θα ακολουθούσε τον εσπερινό. 

Η σκέψη όλων μας ήταν στους συνανθρώπους μας που έχασαν την ζωή τους στις πυρκαγιές, στις οικογένειες τους αλλά και σε όσους δοκιμάζονται απ' τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πυρκαγιές. Την λύπη μας για όλα αυτά απάλυνε η χαρά του ότι ανταμώσαμε με φίλους και συγχωριανούς μας απ'όλο τον κόσμο, που τα τελευταία χρόνια προγραμματίζουν να επισκέπτονται το χωριό μας αυτές τις μέρες και να συμμετάσχουν στις εορταστικές εκδηλώσεις μας. 
Η εκδήλωση μας στο παλιό χωριό της Αγίας Παρασκευής έχει γίνει σημείο αναφοράς για το χωριό μας και για την γύρω περιοχή τα τελευταία χρόνια. 
Ο σύλλογος μας εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν στο να πραγματοποιηθεί το τραπέζι που ακολούθησε τον εσπερινό για όλους τους παρευρισκόμενους. Το ότι δεν είχαμε όργανα και μουσικές μας έδωσε την ευκαιρία να έρθουμε κοντά, να μιλήσουμε ο ένας με τον άλλο και να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ. 
Ευχόμαστε σε όλους η Αγία Παρασκευή να μας έχει υπό την σκέπη της και να απαλύνει τον πόνο των οικογενειών που έχασαν τους δικούς τους ανθρώπους στις πυρκαγιές. 
Δεσμευομαστε ως σύλλογος να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε για να προσφέρουμε στο χωριό μας και στους συνανθρώπους μας. Καλή αντάμωση του χρόνου με υγεία σε όλους και χωρίς δύσκολες στιγμές για την πατρίδα και τους συνανθρώπους μας.











google page rank