Ετικέτες

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

Η Ε.Φουρέιρα δίνει συναυλία στα Τίρανα την ώρα που η Ελλάδα πενθεί


Οργή στην ελληνική ομογένεια στην Αλβανία έχει προκαλέσει η απόφαση της Ελένης Φουρέιρα να δώσει συναυλία στην κεντρική πλατεία των Τιράνων λίγες ώρες μετά την τραγωδία στην Αν.Αττικη.
Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στις τάξεις των Ελλήνων ομογενών στην Αλβανία, η αποψινή συναυλία της Ελένης Φουρέιρα στην πλατεία Σκεντέρμπεη των Τιράνων. 

Και αυτό, καθώς εκτιμούν ότι, εξαιτίας του τριήμερου εθνικού πένθους στην Ελλάδα για την τραγωδία με τους 81 νεκρούς από τις φωτιές στην Αττική, η τραγουδίστρια που ζει και εργάζεται στη χώρα μας, θα μπορούσε -και θα έπρεπε- να είχε αναβάλει την αποψινή της εμφάνιση στα Τίρανα.
Η συναυλία, μάλιστα, είναι με ελεύθερη είσοδο, γεγονός που σημαίνει ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια, που κατέκτησε πρόσφατα την 2η θέση στην Eurovision με το «Fuego» για λογαριασμό της Κύπρου, δεν δεσμεύεται από κάποιο συμβόλαιο με τους διοργανωτές και θα μπορούσε ενδεχομένως να την είχε αναβάλει.
Η ίδια, πάντως, σε ανάρτησή της στο Instagram Stories, αναφέρει: «Οι πιο δύσκολες ώρες της Ελλάδας με βρίσκουν σε περιοδεία στο εξωτερικό. Το μυαλό μου και η καρδιά μου όμως, βρίσκονται δίπλα σε όλους τους συνανθρώπους μας, που περνάνε αυτήν την τόσο σκληρή δοκιμασία. Το ελάχιστο που μπορώ να κάνω, είναι να προσευχηθώ γι' αυτούς και να προσφέρουμε με τους συνεργάτες μου τα έσοδα των τριών τελευταίων συναυλιών μας. #prayfor Greece.
pronews

Υ.Γ. Δεν είναι τίποτα τα χρήματα κα. Φουρέιρα, είναι ο σεβασμός στις ψυχές που χάθηκαν, τις μέρες αυτές από την δολοφονική πυρκαγιά. Ας καταλάβουμε επιτέλους, πως σ' αυτή την ζωή υπάρχουν μεγαλύτερες αξίες από το χρήμα. 
Τόσοι άνθρωποι έφυγαν, το μόνο που θα ήθελαν τώρα από μας  ήταν να πενθήσουμε. 
Να σεβαστούμε