Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Ο Νικος Πάντας Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας με το Συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε..." και το Γιώργο Αποστολάκη


Σταθερή αξία ο Νίκος Πάντας για την Αυτοδιοίκηση, το Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και είναι Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών Συνεχίζουμε... και το Γιώργο Αποστολάκη.  
"Συνδημότες-συνδημότισσες σεβόμενος το έργο και την διαχρονική προσφορά της παράταξής μας στην πόλη, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις δημοτικές εκλογές. Εύχομαι σε όλους τους συνυποψήφιους καλό αγώνα επ αγαθώ του τόπου μας.
Υπάρχουν πολλά και μεγάλα θέματα και προβλήματα στον τόπο μας στα οποία μπορούμε να συμπορευτούμε και να επιλύσουμε όλοι μαζί. Άλλωστε το επιβάλλει το συμφέρον του δήμου μας και των συμπολιτών μας. 
Έχοντας καταφέρει πολλά και με την εμπειρία και την δυναμική μας, πάμε σε έναν αγώνα που ως μόνο στόχο έχει την πρόοδο και την προοπτική του Δήμου και των πολιτών και να συνεχίσουμε το έργο μας.
Είναι γνωστή σε όλους η συνέπεια των λόγων και έργων μου.
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη στήριξη σας.
"ΔΎΝΑΜΗ ΠΟΛΙΤΏΝ" Συνεχίζουμε...
Λίγα λόγια για τον Νίκο...
Ο Νίκος Πάντας Αντιδήμαρχος σήμερα, είχε χρόνια Δημοτικός Σύμβουλος και έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος με Δήμαρχο το Γιώργο Αποστολάκη.
Ο Πάντας Νικόλαος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βόνιτσα. Είναι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Είναι γεωπόνος, απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Ρουμανίας. Το 1998 παρακολούθησε πρόγραμμα κατάρτισης για τους νέους Καποδιστριακούς Δήμους και υπηρέτησε στο Δήμο Φυτειών.
Το 1999 διορίστηκε ως γεωπόνος, μέσω ΑΣΕΠ, στο Τμήμα της Διεύθυνσης Γεωργίας της Αμφιλοχίας όπου παρέμεινε έως το 2005. Από τότε και μέχρι σήμερα εργάζεται στο αντίστοιχο τμήμα της Βόνιτσας προσφέροντας συμβουλές και υπηρεσίες στους γεωργούς και κτηνοτρόφους της περιοχής. 

google page rank