Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2016

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ.................ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΣΑΚΑΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΡΟΥ (απο τον φίλο του Βαγγέλη Κουτιβή)

Δυό λόγια από καρδιάς για έναν άνθρωπο που η ξαφνική απώλειά του έριξε βαριά την σκιά της στην Πάλαιρο, σε όλο τον δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
Δυό λόγια για τον Νίκο …. Τον οικογενειάρχη Νίκο που καμάρωνε για την οικογένειά του, για τα παιδιά του, για το εγγονάκι που περίμενε όλο χαρά …..
Τον επαγγελματία Νίκο που αγωνίστηκε από μικρό παιδί, τα κατάφερε και  ενέπνευσε και τα παιδιά του να ακολουθήσουν τον δικό του δρόμο, της σκληρής δουλειάς και της προκοπής …..
Τον αγωνιστή Νίκο, τον άνθρωπο που πάλεψε  για τον τόπο του, την ιδεολογία του χωρίς παρεκκλίσεις, με συνέπεια και πίστη,  στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα …..
Τον ανοιχτόκαρδο άνθρωπο Νίκο με το χαμόγελο, το αστείο, τον καλό τον λόγο … αυτόν, που πράγμα σπάνιο για όσους ασχολούνται με τα κοινά, όλοι αγαπούσαν και όλοι παραδέχονταν (εκτός ελαχίστων περιπτώσεων που με ύβρεις στο βωμό της αντιπολίτευσης, έμειναν με τις τύψεις και τις ενοχές τους), τον ευθύ και τίμιο Νίκο …..
Δυό λόγια για τον Νίκο που μας άφησε πολύ πρόωρα, πολύ άδικα και θα μας λείψει αφάνταστα…..
Δυο λόγια για τον Νίκο……
«Νίκο μας κέρδισες με την ξεχωριστή δικιά σου αντρίκια συμπεριφορά ...μετά τις εκλογές, δεν ήσουν ποτέ αχάριστος και ήσουν δίπλα σε όλους, σε όλα τα χωριά χωρίς τοπικισμούς, είσαι από τους λίγους που παρέμεινες  ίδιος και ακόμα καλύτερος»
Καλό ταξίδι φίλε Νίκο δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ ήσουν σήμα κατατεθέν της Παλαίρου, δώσε χαιρετίσματα στον Στέργιο, στον Κώστα, στον Βαγγέλη και σε όλους εκεί πάνω, ο θεός να δίνει κουράγιο στους δικούς σου, αγαπημένους  ανθρώπους και θα αισθάνονται πάντα υπερήφανοι για σένα.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Παλαίρου που θα σε σκεπάσει 

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ  ΚΟΥΤΙΒΗΣ
(του Δημητρίου και της Παρασκευής το γένος ΔΕΛΑΠΟΡΤΑ)   
google page rank