Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2020

Εμβολιάστηκε ο Αλέξης Τσίπρας: «Ανασφάλεια από τις παραλείψεις της κυβέρνησης, όχι από το εμβόλιο - Χρειάζεται ενίσχυση του ΕΣΥ»


Στον «Ευαγγελισμό» εμβολιάστηκε κατά του κορωνοϊού, λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.
«Οι Έλληνες πολίτες έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια λόγω της διαχείρισης της πανδημίας και τις παραλείψεις της κυβέρνησης. Δεν έχουν κανένα λόγο να αισθάνονται ανασφάλεια απέναντι στο εμβόλιο, είναι ένα όπλο που μας δίνει η επιστήμη να αντιμετωπίσουμε τον ιό», σημείωσε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σε δηλώσεις του, αμέσως μετά τον εμβολιασμό
«Μακάρι να υπήρχε η δυνατότητα να εμβολιαστούν όλοι. Με το ρυθμό που θα γίνει ο εμβολιασμός, όμως δεν είμαστε αισιόδοξοι ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχουμε φτιάξει μια ασπίδα. Υπάρχει το ενδεχόμενο για ένα τρίτο κύμα. Εχοντας τη γνώση δεν υπάρχει δικαιολογία από την κυβέρνηση να ρίχνει όλες τις ελπίδες στο εμβόλιο και να μην ενισχύει το ΕΣΥ» πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ο στοίχημα είναι να σώσουμε όσους περισσότερους μπορούμε όσο τρέψει το πρόγραμμα του εμβολιασμού και κατηγόρησε την κυβέρνηση για επικοινωνιακή διαχείριση. «Χρειάζεται σοβαρότητα και η κυβέρνηση δεν δείχνει σοβαρότητα όταν στήνει επικοινωνιακά σόου», σημείωσε.
Τέλος, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν για εμβολιασμό λέγοντας ότι δεν υπάρχει λόγος για επιφυλακτικότητα. «Καλώ όλους και όλες που αισθάνονται επιφυλακτικότητα στο εμβόλιο, να προσέλθουν και να εμβολιαστούν. Δεν υπάρχει λόγος επιφύλαξης».
Σημειώνεται ότι ο κ. Τσίπρας ζήτησε να μην υπάρχει τηλεοπτική κάμερα την ώρα του εμβολιασμού του. Πηγές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιθυμεί να χρησιμοποιηθεί ένα τόσο σημαντικό ζήτημα, όπως αυτό του εμβολιασμού και της δημόσιας υγείας, για επικοινωνιακούς λόγους. Παράλληλα, σημείωναν ότι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα προκειμένου να σταλεί το απαραίτητο μήνυμα προς τους πολίτες για την ανάγκη εμβολιασμού και προσθέτουν ότι η κυβέρνηση έστησε χθες ένα επικοινωνιακό σόου προκειμένου να καλύψει τις ανεπάρκειες της ως προς τη διαχείριση της πανδημίας.

Πηγή: iefimerida.gr

 

google page rank