Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020

Γνωρίστε το HYDROWORLD DIVE CLUB στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας και τις δράσεις του

Η επιχείρηση με τίτλο HYDROWORLD DIVE CLUB δραστηριοποιείται  στην Πάλαιρο Αιτωλοακαρνανίας από το έτος 2015 με αντικείμενο τις καταδύσεις. 

Η Πάλαιρος ως τουριστικός προορισμός με ιδιαίτερη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια δικαιολογεί μια τέτοια επιχείρηση με θαλάσσιες δραστηριότητες. Η θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αιτωλοακαρνανίας – Μεγανησίου – Λευκάδας αλλά και τα νησιά Κάλαμος- Καστός- Άτοκος Αρκούδι- Κύθρος έχουν πανέμορφους βυθούς με πολυμορφία σχηματισμών και μεγάλη ποικιλία ζωής. Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις μας η θάλασσα της περιοχής έχει πολύ μεγάλη βιοποικιλομορφία κάνοντας τις καταδύσεις  ποιο ενδιαφέρουσες.


Οι υπηρεσίες όπου παρέχονται είναι οι εξής:

-Εκπαίδευση ατόμων που αγαπούν την θαλάσσια δραστηριότητα της αυτόνομης κατάδυσης σε όλα τα επίπεδα φτάνοντας ως και βοηθοί εκπαιδευτή αποκτώντας πτυχία διεθνούς αναγνώρισης.

-Καταδυτικές εκδρομές με σκάφος σε σημεία με ιδιαίτερο καταδυτικό ενδιαφέρον αλλά και παρατήρηση των πανέμορφων θαλάσσιων ακτογραμμών.

-Ακόμα και για όσους θέλουν να γνωρίσουν τον βυθό χωρίς εξοπλισμό φροντίζουμε έτσι ώστε μόνο με μάσκα και πέδιλα να έχουν μια ασφαλή εκπαίδευση.


-Επίσης μαθήματα κολύμβησης για όλους με μάσκα αναπνευστήρα και πέδιλα κάνοντας  υδρόβια γυμναστική.

-Οι μικροί μας φίλοι μπορούν από την ηλικία των 14 ετών να ασχοληθούν με την κατάδυση η την κολύμβηση.

-Στην σχολή μας εκπαιδεύονται και δύτες όπου θέλουν να εργασθούν σε ιχθυοκαλλιέργειες αλλά και σε άλλες καταδυτικές εργασίες με προγράμματα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της κάθε εργασίας.

 

  ΟΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΑΣ


Προσπαθούμε με διάφορους τρόπους να ευαισθητοποιήσουμε τους συμπολίτες μας και όχι μόνο στα θέματα καθαριότητας του περιβάλλοντος και ιδιαίτερα της θάλασσας, καθαρίζοντας λιμάνια από ρυπογόνα υλικά αλλά και συλλέγοντας πλαστικά από τόπους όπου καταδυόμαστε. Το επόμενο έτος θα υπάρξουν ποιο εντατικοί καθαρισμοί και σεμινάρια προς ενημέρωση των πολιτών.

Πραγματοποιούμε σεμινάρια καταδυτικού ενδιαφέροντος προσκαλώντας δύτες από όλη την Ελλάδα.  

                                 




ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ 


Πέρα από την συνεχή βελτίωση μας, σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε ένα καταδυτικό πάρκο με σκοπό την προστασία της ιδιαίτερης υδρόβιας βιοποικιλότητας  όπου θα μπορεί ο κάθε δύτης να θαυμάζει αλλά και την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής με την προσέλευση δυτών από όλο τον κόσμο. Ήδη βρισκόμαστε σε επαφές με εξειδικευμένους οργανισμούς προκειμένου να επιτευχθεί αυτός ο στόχος.



Για την hydroworld dive club
Σκορδαλής Βασίλης.
Εκπαιδευτής αυτοδυτών
SSI-IANTD-CMAS
Εκπαιδευτής α βοηθειών
EMP MEDIC FIRST AID - RSTO
Τηλ: 6932249781























 Επιμέλεια Ευάγγελος Κουτιβής 

google page rank