Κυριακή 4 Απριλίου 2021

Ενεργοποιήθηκαν τα εμβολιαστικά Κέντρα Υγείας στην Αιτωλοακαρνανία εκτός της Κατούνας

Από πληροφορίες του katouna news παλιότερα καταλάβαμε πως το Κ.Υ. Κατούνας δεν θα είναι εμβολιαστικό κέντρο και είχαμε αναφερθεί πάνω σε αυτή την εξαίρεση και απάντηση δεν πήραμε από κανέναν.
Αυτές τις μέρες μάθαμε πως τα ΚΥ Αμφιλοχίας, Μύτικα, Αστακού, Βόνιτσας, Χαλκιόπουλοι ξεκίνησαν σαν γραμμές εμβολιασμών και δυστυχώς της Κατούνας είναι απέξω.
Μόλις στο 7% του τοπικού πληθυσμού έχουν φθάσει οι εμβολιασμοί στην Αιτωλοακαρνανία.
Ποσοστό, που δυστυχώς όμως φέρνει την Αιτωλοακαρνανία στην τελευταία θέση μεταξύ των 74 Περιφερειακών Ενοτήτων της Ελλάδας.
Και όλα αυτά διότι η Αιτωλοακαρνανία έχει ελάχιστες εμβολιαστικές γραμμές παρόλα αυτά το Κ.Υ. Κατούνας μένει εκτός προγράμματος με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις κυρίως των μεγαλυτέρων από την Ενότητα Μεδεώνος την καρδιά του Ξηρομέρου, να γίνεται με μεγάλη δυσκολία και μακριά.
Το ΚΥ Κατούνας έχει και δεύτερο οίκημα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για εμβολιαστικό κέντρο αλλά δεν ενδιαφέρθηκε κανένας από τους φορείς, έστω για ενημέρωση.
Το εμβολιαστικό πρόγραμμα στην Αιτωλοακαρνανία προχωράει χωρίς το Κ.Υ. Κατούνας με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μην ξεχνάμε πως η πινακίδα μόνο άλλαξε από τις εκλογές που πέρασαν και είχαμε αλλαγή της κυβέρνησης. 
Τονίζουμε και πάλι πως το Κ.Υ. Κατούνας έκλεισε σήμερα Παρασκευή το μεσημέρι και θα ανοίξει την Δευτέρα πρωί, και τις καθημερινές κλείνει κάθε μεσημέρι.
Είχαμε αναφερθεί και παλιότερα πως το θέμα δεν είναι μιας κυβέρνησης η ενός τοπικού βουλευτή που τελευταία τους είδαμε να λένε το παλιό "κατόπιν ενεργειών μου". 
Απλά πράγματα υπερκομματικά μας γράφουν τα κόμματα εξουσίας.  Ο ένας ρίχνει τα βάρη στον άλλον. 
Φυσικά και απούσα την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση, έχουν σοβαρότερες ασχολίες απο την Υγεία.

Με εκτίμηση 
Ευάγγελος Κουτιβής  
google page rank